Dnevni horoskop za 11. jun 2022.

OVAN
Ukoliko ste očekivali neki nov poslovni sastanak ili razgovor, sudbina će vam biti naklonjena danas. Nova šansa za ljubavno poznanstvo je ispred vas. Možete da očekujete zanimljive promjene. Povedite računa o unosu tečnosti.

BIK
Potrebno vam je vrijeme da biste donijeli konkretnu odluku o promjeni radnog mjesta. Ukoliko ste u braku, pred vama je povoljan period za to da sa voljenom osobom odnos mijenjate na bolje. Nemate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI
Maksimalno ste posvećeni vašem poslu i očekujete da ćete uskoro uspjeti da dođete do napredovanja. Osoba koja vam se dopada pokazuje da postoje simpatije i sa njene strane prema vama. Osjećate se odlično.

RAK
Ispred vas je prilika za nov posao. Važno je da budete spremni i na neki manji rizik na ovom polju. Vraća vam se osoba iz prošlosti koja će pokazati da ima jako velika osjećanja prema vama. Puni ste energije!

LAV
Moguće je da ćete imati priliku da sa nadređenima razgovarate o svojim zahtjevima i poslovnim planovima. Očekuje vas veza koja bi mogla da bude jako strastvena, ali i nekako turbulentna i burna. Problemi sa debelim crijevom.

DJEVICA
Možete da se nadate dobrom odnosu sa kolegama. Generalno vam je povoljan dan za posao. Sa voljenom osobom ćete uspjeti da ostvarite pozitivnu atmosferu i dobru komunikaciju danas. Osjetljiv predio vrata.

VAGA
Danas je važno da pokažete dovoljno iskrenosti u odnosu sa poslovnim saradnicima. Sa partnerom vas očeekuje prolazna svađa koju ćete na kraju ipak uspjeti da na neki način razriješite. Nema problema sa zdravljem.

ŠKORPIJA
Danas vas na poslu očekuje povoljan dan. Moguće je da ćete imati priliku da čujete neke dobre vijesti. Pred vama je neočekivano poznanstvo sa osobom koja će vam prirasti za srce na duže staze u budućnosti. Odlično se osjećate!

STRIJELAC
Današnji dan bi mogao da vam donese neke poslovne dileme ili brige koje ne očekujete. Teško vam je da nađete kompromis u odnosu sa osobom do koje vam je stalo, često se svađate. Povedite računa o svojoj ishrani.

JARAC
Danas ste skloni tome da u poslovnom okruženju stvarate neke probleme, bez pretjerano velikog razloga. Možete da se nadate zanimljivoj komunikaciji sa osobom koja vam se dopada već neko vrijeme. Povedite računa o grlu.

VODOLIJA
Ukazuje vam se prilika da dođete do novog poslovnog kontakta koji će vam biti veoma značajan za budućnost. Odlično poznajete voljenu osobu i umijete da prepoznate kada vam nešto prećutkuje. Nema problema sa zdravljem.

RIBE
U ovoj fazi možete da očekujete novi poslovni razgovor koji će za vas biti značajan. Trenutno ste u kriznoj fazi sa voljenom osobom i imate utisak da ne znate šta od nje možete da očekujete. Problemi sa vidom.