Dnevni horoskop za 11. juli 2021: Ovnovi raspoloženi, Škorpijama treba relaksacija

Ovan

POSAO
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rješenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička mjerila i interese.
LJUBAV
Djelujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Bik

POSAO
Imate loš predosjećaj u procjeni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbježna kao povod za oštar poslovni dijalog.
LJUBAV
Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

Blizanci

POSAO
Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namjerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike.
LJUBAV
Iskreno izrazite svoja osjećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, a danas je idealan dan da zajedno radite neke kućne poslove.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Rak

POSAO
Neko kritikuje vaš način rada i pokušava da vas predstavi u negativnom svjetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju.
LJUBAV
Izbjegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namjere.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Lav

POSAO
Nečije riječi djeluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osjećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.
LJUBAV
Uvijek postoji i ružniji dio stvarnost. Nemojte očekivati da će se problemi rješavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.
ZDRAVLJE
Više šetajte.


Djevica

POSAO
Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namjere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.
LJUBAV
Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Napetost.

Vaga

POSAO
Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći dio rezultata i ignoriše vaš uticaj. Ipak, ostanite dosljedni u svojim namjerama i ispoštujete osnovna pravila.
LJUBAV
Obratite se bliskim prijateljima. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

Škorpija

POSAO
Nema razloga da očekujete nečije pokajanje o poslovnim postupcima. Uzalud insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u vašu korist.
LJUBAV
Budite pažljivi pred voljenom osobom. Svaki gest iskrene pažnje djeluje animirajuće i predstavlja uvod u zajednički užitak.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

Strijelac

POSAO
Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima u glavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju koja garantuje poslovni prestiž ili određene povlastice.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom djelujete previše izbirljivo ili ćudljivo, a na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Jarac

POSAO
Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja.

LJUBAV
Bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu osobe koja djeluje intrigantno. Neko ne ispunjava vaše kriterijume.

ZDRAVLJE
Glavobolja.

Vodolija

POSAO
Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rješenja, ali neko od saradnika ne želi da se složi sa vama. Onda se danas povucite i ne predlažite ništa, biće i boljih dana za to.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Danas je divan dan za druženje, pa dobro razmislite koga ćete da pozovete.
ZDRAVLJE
Preosjetljivi ste.

Ribe

POSAO
Ne treba da dovodite u pitanje naklonost provjerenih saradnika, naročito osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi.
LJUBAV
Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam stavlja do znanja šta misli ili osjeća.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

error: Content is protected !!