Dnevni horoskop za 11. juli 2020. godine: RAKA KRITIKUJU, ŠKORPIJA USPJEŠNA, RIBI STIŽE LJUBAVNA PORUKA

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za nedjelju, 12. juli 2020. godine:

OVAN
POSAO: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rješenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.
LJUBAV: Djelujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BIK
POSAO: Imate loš predosjećaj u procijeni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbježna kao povod za oštar poslovni dijalog.
LJUBAV: Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.
ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

BLIZANCI
POSAO: Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namjerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike.
LJUBAV: Iskreno izrazite svoja osjećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, a danas je idealan dan da zajedno radite neke kućne poslove.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

RAK
POSAO: Neko kritikuje vaš način rada i pokušava da vas predstavi u negativnom svjetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju.
LJUBAV: Izbjegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namjere.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: Nečije riječi djeluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osjećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.
LJUBAV: Uvijek postoji i ružniji dio stvarnosti. Nemojte očekivati da će se problemi rijašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.
ZDRAVLJE: Više šetajte.

DJEVICA
POSAO: Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namjere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.
LJUBAV: Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.
ZDRAVLJE: Napetost.

VAGA
POSAO: Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći dio rezultata i ignoriše vaš uticaj. Ipak, ostanite dosledni u svojim namjerama i ispoštujete osnovna pravila.
LJUBAV: Obratite se bliskim prijateljima. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi.
ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

ŠKORPIJA
POSAO: Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa vašim procjenama. Novi uspjeh djeluje kao veliki podsticaj i na vaše saradnike.
LJUBAV: Svoje pozitivne misli i osjećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka emotivna spona koja vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima uglavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju koja garantuje poslovni prestiž ili odredne povlastice.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom dijelujete previše izbirljivo ili ćudljivo, a na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.
ZDRAVLJE: Više spavajte.

JARAC
POSAO: Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja.
LJUBAV: Bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu osobe koja djeluje intrigantno. Neko ne ispunjava vaše kriterijume.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

VODOLIJA
POSAO: Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna riješenja, ali neko od saradnika ne želi da se složi sa vama. Onda se danas povucite i ne predlažite ništa, biće i boljih dana za to.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Danas je divan dan za druženje, pa dobro razmislite koga ćete da pozovete.
ZDRAVLJE: Preosjetljivi ste.

RIBE
POSAO: Ne treba da dovodite u pitanje naklonost provjerenih saradnika, naročito osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi.
LJUBAV: Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam stavlja do znanja šta misli ili osjeća.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.