Dnevni horoskop za 11. juli 2018: Ovnu posao na prvom mjestu, Vaga sreće osobu iz inostranstva, Strijelac u šansi da zaradi novac…

Danas je srijeda, 11. juli/srpanj 2018. godine. Evo šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Bik nezainteresovan, Blizancima sve ide od ruke, Lav pokreće nove trendove, Djevica nesigurna u sebe, Škorpija u društvu mlađih osoba, Jarcu nudi poslovne šeme jedan moćan Rak, kod Vodolije se bude emocije, Ribi partner vjeran.

OVAN
POSAO: Svi poslovi na polju komunikacija će vam ići od ruke. Moguća dobra ponuda iz inostranstva.
LJUBAV: Posao vam je na prvom mjestu pa će vaši razgovori i ljubav nekako biti okrenuti više o brizi za egzistenciju, poslovne transfere, razne djelatnosti…
ZDRAVLJE: Pomalo problemi sa disanjem.

BIK
POSAO: Potrebna vam je pomoć jedne ženske osobe koja može da vam unaprijedi posao ili vas poveže sa bitnim osobama.
LJUBAV: Iako se ponekad ponašate nezainteresovano, pa čak i drsko, vašeg simpatizera to izgleda privlači. On voli taj vaš ego.
ZDRAVLJE: Čuvajte se neraspoloženja.

BLIZANCI
POSAO: Mjesec je u vašem sazviježđu. Sve vam ide od ruke. Bit ćete prezauzeti. Volite tu dinamiku i uživate u tome.
LJUBAV: Vi smatrate da je vrijeme za ljubav i sreću. Slobodni će imati dinamičan početak dana. One u braku očekuje bolje popodne, više ljubavi, šarma i nježnosti.
ZDRAVLJE: Smanjite alkohol.

RAK
POSAO: Dobar dan za putovanje I saradnju sa vazduđšnim znakovima. Sa Vodolijom odličlna komunikacija.
LJUBAV: Imate vezu koja je trenutno u krizi. Željeli ste sve za sebe, a želja druge strane je bila teško ispoštovana. Mijenjajte ponašanje.
ZDRAVLJE: Dobro zdracvlje uz dobro raspoloženje.

LAV
POSAO: Oni koji očekuju posao ili promjenu može im se ostvariti. Bit ćete sigurno neko ko pokreće totalno nove trendove
LJUBAV: Slobodni će biti kao i uvijek u centru pažnje. Ako imate susret sa Strijelcem, Vodolijom ili Vagom, to će biti pravi pogodak.
ZDRAVLJE: Kostobolja.

DJEVICA
POSAO: Savjet SDjevicama: ako želite da pokrenete nešto novo ili svoj plan da prezentirate, nastojte da sve to radite u saradnji sa osobana u znaku Bika ili Vodolije.
LJUBAV: Oni koji su sami posebno moraju da obrate pažnju na svoj osjećaj da nisu dovoljno dobri i vrijedni pažnje. Potrebno vam je više samovrednovanja.
ZDRAVLJE: Raspoloženi ste, zdravlje stabilno.

VAGA
POSAO: Danas je moguć priliv većeg novca I uspješno rješevanje nekog sudskog ili pravnog procesa. Dobra saradnja sa drugom Vagom. Uradite sve što je potrebno za dobar posao.
LJUBAV: Super dan sa za sve Vage za ljubav sa strancima. Ovo može da bude lijepo poznanstvo koje ima šansu da traje.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na nervni system.

ŠKORPIJA
POSAO: Saradnja sa Jarcem ili drugom Škorpijom vam može donijeti prosperitet. Dobar dan za saradnju sa uticajnim ljudima.
LJUBAV: Nova veza nije na putu, ali poznanstvo znači da izađete iz začaranog kruga prošlosti. Mjesec u Bliznacima danas vam donosi mlađe osobe.
ZDRAVLJE: Osjetljiva lijeva strana tijela.

STRIJELAC
POSAO: Danas ste puni entuzijazma. Današnji dan donosi Strijelcima dobro energiju i šansu da zarade novac.
LJUBAV: Čeka vas novo poznanstvo sa Vodolijom, Vagom ili Djevicom. Oni koji su u braku ili vezi imaju potrebu da partneru prirede lijepo iznenađenje.
ZDRAVLJE: Potreban pregled krvne slike.

JARAC
POSAO: Jedan moćan Rak želi važan posao sa vama. Ući ćete u taj izazov iako niste pretjerano voljni.
LJUBAV: Susret sa osobom iz znaka Vodolije. To je osoba koja vas dugo očekuje, ponudit će vam zajedničko putovanje. Prihvatite izazov.
ZDRAVLJE: Dosta dobro.

VODOLIJA
POSAO: Dobri ste u poslovima koji traže komunikaciju, vještinu govora ili oratoričke sposobnosti.
LJUBAV: Okrenite se više partneru. Budite postojaniji kada su emocije u pitanju. Ako ste u braku sa energičnim Ovnom onda ćete itekako da se potrudite,
ZDRAVLJE: Virusi. Uzimajte više vitamina C

RIBA
POSAO: Danas su vam finansije odlične. Ulažite u neki inostrani projekat. Isplatit će vam se i bit ćete traženi na sve strane.
LJUBAV: Otvoreni ste i pokazujete sve svoje emotivne kvalitete. Patner to vidi i zbog toga je vjeran. Želi život do vječnosti sa vama.
ZDRAVLJE: Klonite se negativnih misli.