Dnevni horoskop za 10. septembar 2020: BLIZANCI MAŠTAJU, ŠKORPIJA RATOBORNA, VODOLIJA LOŠE RASPOLOŽENA…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za četvrtak, deseti septembar 2020. godine:

OVAN
POSAO: Imate dovoljno entuzijazma da se nećete okrenuti za nekim lošijim rezultatima neko vrijeme već gurate naprijed u nove pobjede.
LJUBAV: Niste sami i to vam donosi mnogo bolju satisfakciju. Partner vas podržava u odlukama koje ste spremni da iznesete oko zajedničkog života.
ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
POSAO: Isuviše ste se fokusirali samo na jedan detalj. Budite otvoreniji za nešto više jer u tome leži vaša finansijska moć.
LJUBAV: Ne otežavajte sebi stvari na polju emocija, koliko je zahtjevan partner toliko vi budite spremni da se povučete na vrijeme.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

BLIZANCI
POSAO: Razmišljanje kojim podstičete maštu nije loša ideja da je usmjerite na poboljšanje poslovnih performansi. Slijedi vam uspjeh.
LJUBAV: Imaćete mnogo više ideja za zajedničke teme ukoliko se budete opustili. Možda vam sledi iznenađenje kada je u pitanju vaš partnerski odnos.
ZDRAVLJE: Oslobodite se stresa.

RAK
POSAO: Slijedi vam prijatno iznenađenje kada je poslovna strana u pitanju ali samo u onom segmentu gdje prihvatite apsolutnu promjenu.
LJUBAV: Možda ste odavno bili spremni na raskid, ali danas on može da bude definitivan. Poslušajte savjet iskusnije osobe.
ZDRAVLJE: Nemate tegobe osim povremene nesanice.

LAV
POSAO: Isuviše se komotno osjećate u onom ambijentu gdje ste trenutno samo što ćete imati povremene promjene zadataka, ali to je vaš svakodnevni tretman.
LJUBAV: Maštate o osobi koju često srećete u poslednje vrijeme. Shvatili ste da ništa nije slučajno i na tome morate da radite.
ZDRAVLJE: Srce vam preskače.

DJEVICA
POSAO: Osvajate na svom poslovnom planu odlične partije i konkurncija vam ne može ništa posebno.
LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa osobom koja vam je isuviše draga da loše osobine i ne vidite.
ZDRAVLJE: Meditirajte.

VAGA
POSAO: Pokazujete odličan entuzijazam i snagu za ono što želite da postignete u daljem radu, ali ne želite da vas neko ograničava u onome što želite da postignete.
LJUBAV: Izuzetan dan za novi ljubavni početak. Osjećate se odlično i želite u tom pravcu da nastavite.
ZDRAVLJE: Moguće glavobolje.

ŠKORPIJA
POSAO: Isuviše ste ratoborni pa ne možete da se opustite u onome u šta najviše vjerujete. Budite obazriviji na svoje okruženje ovaj put.
LJUBAV: Nemate namjeru da se loše osjećate sve dok budete u vezi sa osobom koja vam imponuje. Ne budite na kraj srca i pokušajte da budete u odličnom rasoloženju.
ZDRAVLJE: Bavite se više sportom.

STRIJELAC
POSAO: Niste od onih koji čekaju da im se nešto posebno desi već odmah stupate u akciju i ne pokazujete loše rezultate.
LJUBAV: Nije vam jača strana vjernost i možete biti otvoreni za jači flert sa osobom rođenoj u znaku Škorpije.
ZDRAVLJE: Povišen holesterol.

JARAC
POSAO: Možda nećete imati pristalice za ono što budete željeli, ali zasigurno ćete imati pažnju bitne osobe na projektu kojim se bavite.
LJUBAV: Ne posustajte prilikom prve loše komunikacije sa partnerom. Budite u dobrom raspoloženju u onoj mjeri u kojoj dobijate emocije.
ZDRAVLJE: Osvježavajte se u toku dana.

VODOLIJA
POSAO: Iskušava vas loše raspoloženje, pa ne očajavajte ukoliko se nešto posebno ne desi na polju finansija kod vas. Budite u boljem raspoloženju.
LJUBAV: Niste od onih koji su samo tu da nisu sami kada je partnerski odnos u pitanju. Želite da volite malo dublje.
ZDRAVLJE: Očajavate zbog sitnica.

RIBE
POSAO: Ponavljate greške od ranije ali u onom segmentu koji vam nije toliko isplativ. Pokušajte da se postavite malo bolje kod činjenica kod kojih ste zastali.
LJUBAV: Možda budete ponavljali stare greške ali zasigurno ne i neke lošije raspoloženje. Budite strpljivi sa partnerom.
ZDRAVLJE: Pojačajte trening.