Dnevni horoskop za 10. juni/lipanj: Vagi novčani dobitak, Djevica pod zaštitom zvijezda

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Želja za seksom i novim erotskim iskustvima biće jača od svega, pa će vam misli biti opsednute razmišljanjem o nekim seksualnim novotarijama, a vrlo je vjerovatno da ćete većinu slobodnog vremena provoditi u krevetu sa (stalnim ili trenutnim) partnerom. Šta reći…
POSAO: U vama ključa ogromna količina energije i elana, a koji ćete usmjeriti upravo na profesionalni napredak i nove poslovne uspjehe.
ZDRAVLJE: Ne pretjerujte s hranom i alkoholom.

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Možete očekivati povoljan razvoj situacije, opuštanje i uživanje pored drage osobe. Čak i samce očekuje lijep i ugodan dan ispunjen, ako ničim drugim, onda slatkim pogledima i udvaranjima.
POSAO: Ovo je dan kada ćete dodatno biti motivisani da istrajete u zacrtanim ciljevima. Više je nego povoljno vrijeme za započinjanje novog posla ili uspjeh na već postojećem. Ako budete spremni da se u potpunosti predate poslu i pokažete dozu kreativnosti, napredak je neminivan.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa genitalnim organima.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Ukoliko uspijete da riješite trzavice koje ste imali u prethodnom periodu u vezi, nastupajući dan može biti veoma prijatan i zanimljiv. Stoga, potrudite se! Svi slobodni Blizanci biće u potrazi za nečim posebnim. Izgledaće im da što više traže i očekuju, to još više žele nešto bolje i atraktivnije. Ograničite kriterije!
POSAO: Ukoliko ste riješili da kupite automobil ili uplatite neko egzotično putovanje na kredit, učinite to sad.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Strasti će se stišati, a vi ćete biti dosta opušteniji. Slobodni Rakovi će imati više energije i volje za izlascima, zabavom, provodom. To će za posljedicu imati jedno sasvim novo poznanstvo koje može prerasti u nešto više od prijateljstva.
POSAO: Ovo je veoma povoljan dan za sve one koji poslovno surađuju sa inostranstvom ili strancima. Nastojte ne propustiti niti jednu priliku. S druge strane, izbjegavajte novčane pozajmice i ne ulazite u neke rizične poslove, gdje ishod zarade može biti neizvijestan.
ZDRAVLJE: Riješite se poroka.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Nastupajući period Lavovima i Lavicama ne donosi neke naročite promjene. Kao da je došlo vrijeme da uzmete “pauzu”. Stvari teku svojim, tj. tokom kojim trebaju. U vama tinjaju optimizam i želja da unaprijedite svoj ljubavni život, ali sad za sad tu želju čuvate u sebi, jer čekate da se malo “odmorite” i skupite snage za novine.
POSAO: Mogu se javiti određeni problemi u poslovnom okruženju. Saradnici će izraziti dozu ljubomore prema vama zbog uspješno obavljenih poslovnih zadataka. Nemojte obraćati previše pažnje na to i izbjegavajte rasprave sa kolegama i nadređenima.
ZDRAVLJE: Ne izbjegavajte ljekara.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali, imaćete uskoro šansu za promjene. Sve okolnosti idu vama u prilog, tako da vam savjetujemo da ne ustežete ni od čega i prepustite se uživanju.
POSAO: Vas će “zapljusnuti” talas dobre energije. Riješit ćete sve finansijske probleme, pokriti dugove i čak uštedjeti novac. Pod zaštitom ste zvijezda.
ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Ukoliko je vaša veza ili vezica preživjela prethodni burni period, znajte da polako dolazi vrijeme koje vam donosi konstruktivne temelje za trajnije vezivanje. Situacije u kojima će se usamljene Vage nalaziti, razvijat će vašu emotivniju stranu, pa ćete puno lakše privlačiti ljude koji odgovaraju vašoj osobnosti.
POSAO: Situacija na poslovnom polju u vašem životu će se stabilizovati, a vi ćete dosta opuštenije obavljati svoje svakodnevne poslovne dužnosti. Očekuje vas vrlo brzo jedan veći dobitak, tako da unaprijed isplanirajte novac i potrudite se da prištedite.
ZDRAVLJE: Nastojte zdravije živjeti.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Nastupa prava bura u vašem ljubavnom životu. I slobodni i zauzeti Škorpioni će iskusiti snažnu krizu u svojim kratkim ili dugim vezama. Tada će se iz njih probiti ona prava škorpionska priroda, i pokazaće koliko znaju biti strastveni, ali i ljubomorni i zahtijevni. Pripremite se, jer postoji mogućnost da ovakvo stanje potraje.
POSAO: Finansijska situacija vam predstavlja problem. Radite na tome da stabilizujete svoje prihode. Niste spremni za veće planove sa trenutnim partnerom.
ZDRAVLJE: Smirenje problema.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Ne vraćajte se starim ljubavnim pričama, jer znate da od toga nema ništa. Uostalom, preispitajte koliko je ta osoba uopće vrijedna vas. Izlazite, družite se, jer na pomolu je nova ljubavna prilika. Koliko god da osjećali potrebu da se opirete novim prilikama, nećete uspjeti, te će te se, na koncu, nanovo zaljubiti. Strijelci u vezama – bez većih promjena.
POSAO: Današnji dan vam donosi manja otežanja i komplikacije kada je u pitanju vaše polje posla.
ZDRAVLJE: Posjetite ljekara.

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Jarčevi u vezema imat će problema. Naime, vi ili vaš partner smatrat ćete da ste u podređenom položaju i da se vaše želje ne poštuju. Ovo je, ustvari, kulminacija vaših frustracija nakupljenih tokom proteklog dijela godine. Savjetujemo vam da date sve od sebe i potrudite se sukob zadržati u granicama normale. U protivnom, nećete moći kontrolisati.
POSAO: Jarčevima ne nedostaje energije za nove radne pobjede. Tendencija poslovnog i profesionalnog napredovanja se nastavalja. Također, finansijska situacija će vam se stabilizovati, što je izuzetno dobra vijest. Punom parom naprijed!
ZDRAVLJE: Posvetite više pažnje zdravlju.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Ovaj period vam donosi nešto mirniju i stabilniju sliku ljubavnih odnosa, za razliku od prethodnog. Učvrstite odnos sa svojim partnerom, odnosno sa onim do koga vam je stalo. Jedina mana bit će moguće pretjerivanje u uživancijama. Zato nađite mjeru i zadovoljstvo u malim i umjerenim stvarima i podijelite ih sa voljenom osobom.
POSAO: Na poslovnom planu, za Vodolije se nastavlja vrijeme povoljnih okolnosti i dobrih poslovnih prilika. Sve one kreativne ideje koje ste u sebi skupljali tokom prethodnih mjeseci, svjetlo dana mogle bi ugledat baš sad. Biće to dobar poslovni poduhvat.
ZDRAVLJE: Odolite slatkim stvarima.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Očekuje vas niz dobrih prilika za ljubav. Tada će se mnoge veze poboljšati, a oni koji su još sami imat će ljubavnu žetvu. Važno je još reći da ćete u svemu tome biti na jednoj uzvišenijoj razini i svojim privatnim odnosima uvijek dodavati dašak filozofije, egzotike ili nečeg nedokučivog. Dakle, dobra atmosfera u vašem ljubavnom životu se nastavlja!
POSAO: Rastu pogodnosti za suradnju sa strancima ili čak posao u inostranstvu. No, imajte na pameti da je sve to pod utjecajem blagih i pomalo tromih planeta, pa se prilike neće otvarati na senzacionalan način, nego postepeno, osim možda jedne koja će vas iznenaditi.
ZDRAVLJE: Bez većih promjena.

aura.ba

 

error: Content is protected !!