Dnevni horoskop za 10. juni 2018: Blizanci upoznaju na zabavi partnera rođenog za njih, Lavu podrška porodice i jednog muškarca, Vaga u avanturističkom zagrljaju…

Danas je nedjelja, 10. juni/lipanj 2018. godine: Evo šta su predvidjele zvijezde svakom horoskopskom znaku: pred Ovnom odličan dan, Biku danas neće biti dosadno, Raku finansijski priliv. Djevici prilazi sama osoa na koju misli danima, Škorpija dočekala svojih “pet minuta”, Strijelac neiskren prema partneru, pred Jarcem fatalna ljubav, Vodolija radi na sebi, Ribe u stabilnoj finansijskoj situaciji.
OVAN
POSAO: Imate dovoljno planeta koje su vašem znaku izuzetno dominantne tako da se možete i dodatno zagrijati na polju karijere, prijatelja i ličnog razvoja. Pred vama je odličan dan koji obećava.
LJUBAV: Možete biti skloni tajnim ljubavnim vezama. Jedan jarac je idealan partner za tavu priliku. Ne želite da se nekli detalji otkriju
ZDRAVLJE: Mogući problem sa zubima.

BIK
POSAO: Dosta ste sadržajni i neće vam svakako biti dosadno. Turtbulencije koje se očekuju daju vam poseban začin. Konkretno ćete osjetiti veći boljitak u toku dana ukoliko budete više radili.
LJUBAV: Možda partner uvidi da ste ponekad okrenuti samo sebi i da ste pomalo sebični. Niste vi krivi zbog trenutne situacije na nebu što ste takvi.
ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da se relaksirate u prirodi.

BLIZANCI
POSAO: Željno ste iščekivali novi početak i ne kajete se zbog svojih odluka jer se ispostavilo da ste na pravom putu. Uspjeh vam je zagarantovan u ovom segmentu u većoj mjeri.
LJUBAV: Oni koji su slobodni trebalo bi da iskoriste dan za konkretno upoznavanje jer će to biti na većim skupovima ljudi. Osoba bi trebalo da bude dovoljno zrela i baš ćete vas oduševiti.
ZDRAVLJE: Raspoloženi ste.

RAK
POSAO: Na ovom segmentu vam je otvoreno polje inostranstva i to će biti presudno za vaš novčanik. Očekujte finansijski priliv u većoj mjeri. Nećete imati veću blokadu, biće ovo jedan uspješan dan.
LJUBAV: Pomalo ste hedonista i to lijepo nosite sa sobom. Partner ne voli pretjerivanje. Danas morate da obratite pažnju na sitnice.
ZDRAVLJE: Možete imati noćne more.

LAV
POSAO: Kako se postavite, tako ćete i imati šansu da uspijete. Jedna muška osoba je ovdje izuzetno dominantna. Na vašem polju uspjeha bi mogla da pogura cijelu situaciju naprijed.
LJUBAV: Neko iz porodice vam je velika podrška koju ćete prihvatiti bez izuzetka. Uzet ćete sve što vam život pruža. Ako ste kojim slučajem sami, ne očajavajte jer se narednih dana situacija mijenja u vašu korist.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

DJEVICA
POSAO: Nije na odmet da se dovoljno dobro informišete o novim stvarima jer ako to ne učinite bićete na neki način kažnjeni. Bit ćete dovoljno organizovani za neko vrijeme kada je u pitanju poslovna strana
LJUBAV: Ne morate da se trudite bar na polju ljubavi u toj mjeri, koliko kada su finansije u pitanju. Osoba na koju mislite može sama da vam priđe.
ZDRAVLJE: Mogućnost povišenog pritiska

VAGA
POSAO: Imate jednu ustaljenu rutinu i ne želite da se odričete svojih obaveza na tom nivou. Morate biti dosljedni svojim obavezama na nivou rutine jer ste malo zakasnili sa rokom koji ste trebali da ispoštujete poodavno.
LJUBAV: Bit ćete podstaknuti novim pogledom osobe na koju često mislite. Oni koji su u braku mogu pasti u iskušenje i zagrljaj osobe avanturističkog tipa.
ZDRAVLJE: Ne odričite se terapije koju trenutno koristite.

ŠKORPIJA
POSAO: Došlo je vaših pet minuta, kada mislite da se cijeli sijet okreće oko vas. Imat ćete dovoljno tema koje će vas okupirati, pa se spremite na dosta izazova koje možete da očekujete tokom dana u vašem privatnom biznisu.
LJUBAV: Ne morate da okrećete situacije u svoju korist kada još uvijek ne dobijate konkretno pozitivne apspekte na tom putu kojim ste krenuli.
ZDRAVLJE: Pazite se oštrih predmeta.

STRIJELAC
POSAO: Bićete dovoljno upućeni šta treba da uradite pa se neće desiti nešto nepromišljeno. Ukoliko ste mislili da treba ponovo da se angažujete na istom segmnetu, kao i ranije, možda niste u pravu.
LJUBAV: Često ćete imati izgovor da nemate baš vremena. Budite iskreni i priznajte da vam nije stalo do osobe koja je pored vas, jer imate zanimljivije ideje kako da provedete slobodno vrijeme
ZDRAVLJE: Uradite jedan detaljniji pregled.

JARAC
POSAO: Ne očajavajte na putu kojim ste krenuli. Vaše misli koje ponekad ne možete da smirite, vode vas u jedan konkretan rad koji zaslužuje da se kruniše novim idejama.
LJUBAV: Naglašeno polje ljubavi obećava velike izazove. Ako se do sada niste zaljubili, ono što možete da doživite tokom današnjeg i narednih dana možete pamtiti duži period u svome životu.
ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije.

VODOLIJA
POSAO: Realno sagledajte situaciju, pa ako treba posavjetujte se oko akcija koje su vam prijeko potrebne za dalji rad. Sami ste podstaknuti radom na sebi već duže vrijeme, pa se intenzivnije posvetite tome.
LJUBAV: Još uvijek ne razmišljate aktivno na polju ljubavi o eventualnim promjenana i konkretizaciji planova na duže staze.
ZDRAVLJE: Kontrolišite rad srca.

RIBE
POSAO: Oni koji pripadaju posljednjoj dekadi, još uvijek mogu imati zaštićenu situaciju što se novca tiče. Svakako će ga dobiti. Imali ste dovoljno vremena da se dobro uputite u poslove koje ste preuzeli. Zato se kolioko sutra posvetite poslu punomm parom.
LJUBAV: Sa segmentom emocija će se najviše baviti treća dekada, dok će ostali biti više materijalno orijentisani.
ZDRAVLJE: Bavite se više sportskim aktivnostima.