Dnevni horoskop za 10. juli 2018: Blizanci se udaljavaju od partnera, Djevicina ljubavna veza sve labavija, Vodolija upoznaje ljubav preko poznanika…

Danas je utorak, 10. juli/srpanj 2018. godine. Evo šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Ovnu bi se mogao pomutiti razum zbog jedne Djevice, Bik teži dominaciji, Rakovi, oprtez u saobraćaju, Lav stvara lažnu sliku, Vagi potreban odmor, Škorpija pokušava da dođe do srca jedne simpatije, Strijelac u nemilosti šefova, Jarac se oslanja na saradnike, Riba na granici da se odrekne svoga partnera.
OVAN
POSAO: Imat ćete dovoljno podsticaja da završite nešto konkretno. Vilite da se opuštate i pripremite za jači tempo rada.
LJUBAV: Ukoliko ste sami ne očajavajte, jer se danas nešto konkretno može desiti. Jedna Djevica je idealna prilika. Ona će vam pomutiti razum.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

BIK
POSAO: Ukoliko vam ovaj segment danas nije u potpunosti ispunjen ne očajavajte, jer možete da očekujete poveću promjenu tokom današnjeg i narednih dana.
LJUBAV: Volite da dominirate na polju emocija i želite da provedete sa partnerom mnogo više vremena. Oni koji su slobodni mogu očekivati nešto konkretno.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

BLIZANCI
POSAO: Bit ćete okruženi pozitivnim ljudima tako da vam poslovna sredina danas odgovara. Bit ćete dovoljno otvoreni za novu saradnju i nove projekte.
LJUBAV: Ne marite previše za partnera i emotivni segment. Sve ste više udaljavate. Fokus je danas na drugoj strani.
ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da se počnete baviti nekim vidom rekreacije.

RAK
POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom pokušajte da proširite svoja zaduženja i da računate na bar dvije osobe u svome okruženju.
LJUBAV: Imate loše iskustvo od ranije koje vas danas prati i može da se desi da u posljednjim trenutku odsutanete od nečeg bitnog na vašem polju emicija.
ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju.

LAV
POSAO: Mislite da ćete samo vi uspjeti da završite posao do kraja, ali to je samo lažna slika vaših ličnih pretenzija za nešto više.
LJUBAV: Ukoliko vam se dopada jedna Djevica možete da budete na pravom putu u narednom periodu. Za nešto konkretno tokom današnjeg dana još uvijek niste spremni.
ZDRAVLJE: Zglobovi opominju.

DJEVICA
POSAO: Ukoliko tražite posao i niste imali do sada sreće, ovih dana može nešto da se desi konretno u vašu korist. U narednom periodu očekujte stabilne novčane prilive.
LJUBAV: Isuviše ste nervozni za jačanje ljubavne veze koja se drži na klimavim nogama. Pokušajte da odložite sastanak sa partnerom.
ZDRAVLJE: Pazite na izbor hrane.

VAGA
POSAO: Volite slobodu u svome poslovnom ambijentu pa bi neko mogao da stekne utisak da ste se pomalo loše postavili u komunikaciji jer se stiče utisak da tražite nešto više od sebe i drugih.
LJUBAV: Ne morate da se otvoreno postavljate pred partnerom koga odavno već znate, ali se morate prilagoditi situaciji koja vam pruža možda novo poznanstvo.
ZDRAVLJE: Pokušajte da se odmorite. Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA
POSAO: Nećete se baviti sporednim poslovnim aktivnostima već ćete biti dovovoljno otvoreni za konkretne stvari. Morate da podnesete malu žrtvu.
LJUBAV: Pokušajte da dođete do srca jedne osobe koja vam se odavno dopada. Niste se još dovoljno otvorili na ovom segmentu.
ZDRAVLJE: Sinusi.

STRIJELAC
POSAO: Ne pokuašavajte danas da nešto sakrijete od svoga šefa, jer neko prati vaš rad koji je dovoljno novčano rentabilan da se neće ponoviti greška od ranije. Mogli bi ste zbog ovoga pasti u nemilost nadređenih.
LJUBAV: Ukoliko ste sami nećete biti loše apsketovani za novo poznanstvo. Pokušajte da budete dovoljno otvoreni u komunikaciji koja vam pruža nešto više.
ZDRAVLJE: Povišen holesterol.

JARAC
POSAO: Volite da se oslonite na saradnike i tu je ključ vašeg uspjeha. Sredina u kojoj trenutno radite je podsticajna što se daljeg rada tiče.
LJUBAV: Niste sami i uživate u zajedničkim trenucima. Pokušajte da više izlazite i da se provodite kako bi smanjili dozu stresa.
ZDRAVLJE: Promijenite navike.

VODOLIJA
POSAO: Niste se osamostalili još, ali put koji ste prešli je dovoljna odskočna daska za naredna vremena. Budite strpljiviji.
LJUBAV: Neko od prijatelja bi mogao da bude od velike važnosti za vaš ljubavni život jer komunikacija preko poznanika vas spaja sa bitnom osobom.
ZDRAVLJE: Poveći stress.

RIBE
POSAO: Ne marite za svoj poslovni segment jer smatrate da ste dovoljno toga postigli u dosadašnjem radu koji vas ispunjava.
LJUBAV: Nećete se odreći svoga partnera, bar za neko vrijeme jer svako zaslužuje bar još jednu šansu. Ipak, na granici ste za takvu odluku.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

 

error: Content is protected !!