Dnevni horoskop za 10. februar 2021: BIK SE PONAŠA NADMENO, VAGA NOSTALGIČNA, VODOLIJA BEZ DOBITKA

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za srijedu, deseti februar 2021. godine:

OVAN
POSAO: Djelujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosjećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namjerama.
LJUBAV: Partner trenutno nema previše razumijevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

BIK
POSAO: Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike.
LJUBAV: Potrebno da bolje razumijete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahtjeve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

BLIZANCI
POSAO: Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš način rada, ali iz vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.
ZDRAVLJE: Važno je da se opustite.

RAK
POSAO: Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje djeluju podsticajno na okolinu. Imponuje vam saznanje da vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspješnu ili nesvakidašnju osobu.
LJUBAV: U određenim situacijama svjesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: Djelujete samouvjereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali vi ne odustajete od svojih ciljeva. Vjerujete da se nalazite na korak do nekog značajnijeg uspjeha.
LJUBAV: Imate namjeru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom pretjerivanja. Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani ritam, nema razloga da žurite.
ZDRAVLJE: Prolazna napetost.

DJEVICA
POSAO: Uspješno predviđate nečije poslovne poteze i umijete da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina poštuje vaš uspjeh i ulogu u zajedničkoj akciji. Obratite pažnju na korisne informacije koje stižu sa različitih strana.
LJUBAV: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja, kako biste još više uživali u krugu onih koji su vam dragi. Trenutno imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

VAGA
POSAO: Vjerujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam među saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip »uzimanja ili davanja«, ali ne i na vaše zadovoljstvo.
LJUBAV: Čini vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja, moguće je da vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja.
ZDRAVLJE: Usmjerite svoje misli ka nekim vedrijim temama.

ŠKORPIJA
POSAO: Umjesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke finansijske račune ili obaveze koje imate prema bliskim saradnicima.
LJUBAV: Vaše riječi ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, pretjerujete sa novim izlivom emocija ili u svom teatralnom ponašanju.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Pretjerana ambicioznost ili neskromnost u procjeni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne situacije koje vas dodatno obavezuju pred saradnicima.
LJUBAV: Djelujete uznemireno, ne uspijevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste to zamislili. Polako vam ponestaje strpljenje u društvu voljene osobe.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

JARAC
POSAO: Moguće je da nove obaveze doživljavate, kao veliki teret ili izvjesnu nepravdu koju vam nameće bliža okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa određene distance.
LJUBAV: Položaj Mjeseca dodatno utiče na vašu emotivnu i psihičku osjetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju.
ZDRAVLJE: Odlično.

VODOLIJA
POSAO: Poslovno-finansijski dobitak koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke, bez obzira na tu situaciju sačuvajte prisebnost duha. Umjesto da tugujete za propuštenom prilikom potražite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani.
LJUBAV: Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Imate dobre namjere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namjere.
ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor i opuštanje.

RIBE
POSAO: Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rješenje. Shvatićete da vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju vaši saradnici.
LJUBAV: Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rješenje koje predlaže bliska osoba. Važno je da imate pravu mjeru.
ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.