Dnevni horoskop za 10. decembar 2020: OVNA NE RAZUMIJU, DJEVICA SE KOLEBA, RIBE U AKCIJI….

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za četvrtak, 10. decembar 2020. godine:

OVAN
POSAO: Nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namjerama. Neko vam otvoreno daje do znanja da neće imati previše razumijevanja za vaše zahtjeve.
LJUBAV: Djelujete uznemireno. Lakše vam je da nekog optužite za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi.
ZDRAVLJE. Prijaće vam izlazak ili šetnja.

BIK
POSAO: Ne možete da promijenite osnovne uslove ili raspoloženjenje koje vlada u poslovnim krugovima. Planovi koje imate zavise od nečijeg uticaja i volje.
LJUBAV: Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte fizičko opterećenje.

BLIZANCI
POSAO: Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom natjeraće vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Izbjegavajte osjetljive teme koje ugrožavaju vaš poslovni ugled.
LJUBAV: Važno je da pravilno procijenite nečiju ulogu i emotivne namjere. Partner ne želi da vas dodatno opterećuje svojim zahtjevima.
ZDRAVLJE: Djelujete uznemireno i napeto.

RAK
POSAO; Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguće nesporazume i potencijalni neuspjeh. Nedostaje vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja.
LJUBAV: Djelujete suviše rezervisano i nepovjerljivo, ali partner nema namjeru da vas pretjerano razuvjerava u vašim emotivnim sumnjama.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

LAV
POSAO: Zaključujete da vam nedostaju šira podrška i pouzdane informacije o osnovnim događajima na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na posao.
LJUBAV: Potrebno vam je nečije iskreno razumijevanje i emotivna podrška. Nema razloga da se povlačite u stranu ili da previše samujete.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

DJEVICA
POSAO: Kolebate se između dve poslovne ponude. Međutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rješenje koje zadovoljava vaša očekivanja.
LJUBAV: Nema razloga da pretjerano ističete svoje zahtjeve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mjesto.
ZDRAVLJE: Konzumirajte više vitamina i tečnosti.

VAGA
POSAO: Djelujete nezainteresovano za određene teme koje zahtijevaju dodatni poslovni rizik. Ipak, hladan ton i stil odbijanja nailaze na loš odjek u poslovnim krugovima.
LJUBAV: Osjećate emotivnu tenziju u nečijem prisustvu. Stalo vam je da odgonetnete partnerovu iznenadnu ćudljivost u ponašanju.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima i to vam daje za pravo da insistirate na svojim ciljevima i dokazivanju istine. Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom djelujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču vašoj volji. Opustite se i biće vam lakše da pohvatate stvari koje vam izmiču.
ZDRAVLJE: Više spavajte.

STRIJELAC
POSAO: Očekujete pozitivan odgovor ili određeno priznanje za svoj rad. Ali, do vas dopiru neodređeni komentari i nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira.
LJUBAV: Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško vam je da uskladite sve zajedničke potrebe i interesovanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

JARAC
POSAO: Ukoliko vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbegavajte potencijalno rivalstvo.
LJUBAV: Iskrenost pred voljenom osobom utiče na bolje razumevanje. Potrebna vam je emotivna bliskost kako biste prevazišli zajedničke sumnje.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu.

VODOLIJA
POSAO: Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava vaše poslovne stavove i ciljeve koje zagovarate. Gubite dragoceno vreme.
LJUBAV: Potrebna vam je emotivna diskrecija. Budite pažljiviji i izbjegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu ili neku uzročno posledičnu vezu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RIBE
POSAO: Neko vam jasno daje do znanja da se nalazite u dobroj poziciji i da podržava vaše stavove. Potrebno je da procijenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje potencijalne rivale.
LJUBAV: Važno je da vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da vas ohrabri i odobrovolji.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.