Dnevni horoskop za 10. avgust 2022.

OVAN
Možete da očekujete dobar dan tokom kojeg će vam na poslu sve ići glatko i bez stresa. Komunikacija sa voljenom osobom postaje sve bolja iz dana u dan i srećni ste, jer rješavate probleme. Izbjegavajte cigarete.

BIK
Možete da očekujete da ćete doći do poboljšanja poslovne situacije. I finansijama možete biti zadovoljni. Osjećate se sigurno pored voljene osobe koja vam pokazuje da joj je veoma iskreno stalo do vas. Povedite računa o grlu.

BLIZANCI
Sve protiče mirno na poslovnom polju kod vas. Danas ne biste trebali da očekujete bilo kakve veće promjene. Veoma ste zaljubljeni u osobu sa kojom ste u vezi i lijepo vam je kada ste zajedno. Manja vrtoglavica je moguća.

RAK
Možete da iskoristite svoje znanje kako bi na poslovnom polju uspjeli da ostvarite dodatno napredovanje. Manje zahlađenje između vas i partnera može da bude prisutno tokom današnjeg dana. Imate višak energije!

LAV
Vidite pozitivne rezultate i zadovoljni ste, jer ste uspjeli da dokažete svoju sposobnost na poslovnom polju. Možete da očekujete poznanstvo koje vas vodi do zanimljive i lijepe veze. Bez problema na polju zdravlja.

DJEVICA
Očekuje vas prilika da pokažete da ste spremni za promjene. Moguće je da ćete imati neke drastičnije preokrete na poslu. Razmišljate o braku i dosta toga vas muči. Povećajte unos kalcijuma.

VAGA
Polako rješavate nesporazume na poslu. Potrebno vam je vrijeme kako bi stvari na ovom polju doveli u red. Pred vama je jako povoljan period tokom kojeg možete da ostvarite nova ljubavna poznanstva. Treba vam odmor.

ŠKORPIJA
Moguće je da neke stvari nisu ispale onako kako ste planirali i da ste na poslovnom polju malo razočarani. Potrebno je da poradite na promjenama u odnosu sa partnerom ako želite da vam veza napreduje. Izbjegavajte alkohol.

STRIJELAC
Nije povoljan dan za rizike – potrudite se da tokom današnjeg dana ne ulazite u nove transakcije. Povoljan vam je dan da osvojite osobu koja vam se dopada. Moguć je početak nove veze uskoro. Osjetljivi mokraćni putevi.

JARAC
Potrudite se da se posvetite svojim obavezama i da na polju posla pokažete visok nivo organizacije. Vrijeme je za iskren razgovor sa partnerom koji bi mogao da vam se otvori. Mogući problemi sa bubrezima.

VODOLIJA
Spremni ste za nove poslovne izazove i promjene. Moguće je da ćete u narednom periodu mijenjati profesiju. Dolaze vam zanimljiva dešavanja i novi susreti na ljubavnom polju. Povoljan vam je dan. Potrebno vam je više sna.

RIBE
Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite napredovanje koje ste željeli da imate na ovom polju. Možete da očekujete da ćete konačno staviti tačku na neki loš odnos iz prošlosti. Postepeno poboljšanje vam dolazi.