Dnevni horoskop za 1. juni 2022.

OVAN (21. 3. – 20. 4.)

LJUBAV: Danas bi mogli upasti u ljubavnu vezu s nekim koga poznajete od ranije, a ko ne živi u vašem okruženju. Ako ste u braku, bit ćete puni razumijevanja za probleme koje može imati vaš partner sa svojom porodicom i najvjerovatnije ćete ih na neki način i finansijski pomoći.
POSAO: Ukoliko planirate novi posao, mlađi saradnici će vam biti od velike koristi. Bit ćete veoma prijatni u komunikaciji sa saradnicima i najvjerovatnije spremni da pridobijete mnoge nove saradnike.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na stomačne tegobe.

BIK (21. 4. – 21. 5.)

LJUBAV: Za one koji su slobodni postoji mogućnost veze. Nećete moći sakriti ljubomoru jer će vam se vjerovatno dopasti neko ko je beskrajno šarmantan i ko uvijek uspije da vas natjera da mu nešto oprostite.
POSAO: Posebno komplikovani odnosi mogu biti u sferi finansija ako očekujete neki novac iz inostranstva ili ako rješavate pitanje nasljedstva. Neki novi, interesantni poslovi su na vidiku i to u saradnji sa osobama koje su pripadnici znaka Škorpije.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na krvni pritisak.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6.)

LJUBAV: U posljednje vrijeme podignuto vam je samopouzdanje, ali ako niste postigli cilj, teško da će vam to poći za rukom i u narednom periodu. Ponašat ćete se možda kao da niste naročito emotivno zainteresovani ni za koga, a u stvari pokušaćete da saznate što je moguće više o osobi koja vam se sviđa.
POSAO: Za vas kreće uzbudljiv period, a kako ćete ga iskoristiti zavisi isključivo od vaše inicijative. Bilo da radite u privatnoj ili državnoj firmi, trebalo bi da pokušate da date maksimum od sebe. Finansijsko stanje nije sjajno pa ćete pokušati da štedite.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

RAK (22. 6.- 22. 7.)

LJUBAV: U ovom danu baca se težište na porodični život prije nego na ljubavni. Što ste mlađi, to će roditelji više imati potrebu da kontrolišu vaš ljubavni život. Može se desiti da se zaljubite u osobu koja je dosta starija od vas.
POSAO: Dobit ćete samo prividno veći elan za rad, ali ako ne budete uspjeli da se dobro organizujete na poslu, bit će vam potrebna pomoć drugih. Odnosi sa strancima ili osobama koje rade u stranim predstavništvima mogu biti za vas poseban izazov.
ZDRAVLJE: Pazite se propuha.

LAV (23 . 7. – 22. 8.)

LJUBAV: Već duže vrijeme niste u stanju da sa stalnim partnerom uspostavite odnos kakav vama odgovara. Pokušajte da ne budete pretjerano napadni niti nametljivi, posebno ako vam se dopada osoba sa kojom nemate mnogo sličnosti.
POSAO: Ukoliko ste ušli u neki aranžman sa strancima pokušajte da krajem septembra finalizujete posao ili dogovor. Ukoliko ste mladi i tražite posao, imate više šanse kao žena nego kao muškarac, naročito ako vas privlači posao koji ima veze sa javnošću.
ZDRAVLJE: Skloniji ste povredama.


DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

LJUBAV: Bit ćete skloni sanjarenju. Iako ćete možda biti nedovoljno uporni kada je u pitanju ljubav koja vas duže vreme opsjeda, vi ćete uspjeti privuči pažnju na sebe. Pazite, pokušaj da glumite da ste ono što niste neće donijeti rezultat.
POSAO: Imate utisak da ste moćniji nego što mislite, međutim, budite mudri. Pretjerano povjerenje u kolege vas može navesti na pogrešan put. Trebalo bi da budete mnogo tolerantniji prema onima koji će biti voljni da vam kontriraju. Moguć je početak interesantnog posla početkom narednog mjeseca.
ZDRAVLJE: Slaba tačka su vam nervni sistem i stomačni organi.

VAGA (23. 9. – 22. 10.)

LJUBAV: Bit ćete spremni ste da se rasplačete za najmanju sitnicu pa bi bilo bi bolje da sa partnerom ne vodite nikakve ozbiljne razgovore. Ako ste slobodni, možete sresti osobu koja ima veze sa inostranstvom ili koja radi u stranoj firmi.
POSAO: Ne bi trebalo da budete sumnjičavi prema svakome ko vam ponudi saradnju. Nemojte se nervirati ako vam budu pravili probleme u vidu čestih provokacija. Budite spremni na svaki novi izazov, makar morali da dosta radite i napravite poveće kompromise. Osluškujte svoju intuiciju i nemojte prebrzo donositi zaključke.
ZDRAVLJE: Povremeno neraspoloženje.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11.)

LJUBAV: Ako ste veoma mladi, u centru ste pažnje. Popularni ste u društvu i ma kog pola da ste, oko vas se uvijek nađe bar nekoliko osoba koje otvoreno pokazuju svoju zainteresovanost. Ne pokušavajte uzalud sakriti privatni život.
POSAO: Mnogi koji su mislili da vam tone lađa mogu biti prijatno iznenađeni nekim vašim glamuroznim povratkom na scenu. Trebalo bi da budete mnogo pažljiviji kod trošenja novca.
ZDRAVLJE: Moguć nazeb.

STRIJELAC (23. 11. – 21. 12.)

LJUBAV: Imate osjećaj da vas niko ne razumije, naročito ne stalni partner. Zapitajte se da li ste oduvijek bili fer prema njemu. Pokušajte da održite obećanja koja mu dajete ili bar nađite adekvatno izvinjenje koje će mu izgledati logično!
POSAO: Ulazite u period pojačane poslovne djelatnosti i velikih ambicija. Zapitajte se imate li dovoljno energije da sami sprovedete svoje zamisli u djelo. Malo toga vam ide na ruku jer kao da vaši saradnici nisu u stanju da prate vaš tempo. Početak ovog perioda za vas može označavati potpunu promjenu situacije na poslu.
ZDRAVLJE: Povremeno neraspoloženje.

JARAC (22. 12. – 20. 1.)

LJUBAV: Ne možete da se žalite da nemate dovoljno pažnje, ali vas muči pitanje opstanka veze za koju mislite da nema perspektivu. Iako djelujete pomalo uzdržano, imate svoju tajnu čežnju. Kojeg god da ste spola, prepustite se čarima ljubavi u periodu koji slijedi.
POSAO: Za vas kreće jedan vrlo naporan, ali kreativan period. Ubirete plodove svega što ste uradili tokom godine, ali i započinjete nove poslove. Bilo bi bolje da smanjite tempo, naročito kada je u pitanju fizički rad, iscrpljivanje. Sada ste u periodu kada morate da se pripremite za to što vas čeka.
ZDRAVLJE: Smanjite fizičke napore.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2.)

LJUBAV: Vaš temperament iritira vašeg stalnog partnera. Ovo bi moglo da znači za vas veliki izazov. U ovom periodu će vas se dopasti i pokušati da vas „ukroti“. To baš neće biti prijatno, ali to je jedini izlaz ako želite ostati zajedno. Slobodne će zainteresovati osoba koja ima veze sa umjetnošću.
POSAO: Ako želite da započnete novi posao nemojte uzimati kredit. Ovaj period nije povoljan za kontakte sa strancima, poslove sa inostranim firmama ili za rad u medijima.
ZDRAVLJE: Moguće stomačne tegobe.

RIBE (20. 2.- 20. 3.)

LJUBAV: Ako sumnjate u partnerovu vjernost, naročito ako zbog posla mora često da putuje, ne žurite sa iznošenjem optužbi ili sumnji. Slijedi vam buran period u kome ćete ipak umjeti da se dobro snađete. Što manje pričajte o sebi i ostaniti tajanstveni.
POSAO: Prava je prilika da slijedeći svoju intuiciju dođete do dobrog posla. Imajte razumijevanja za kolege i za njihove slabosti. Ako radite u velikoj privatnoj firmi ili namjeravate da osnujete svoje preduzeće, ne žurite.
ZDRAVLJE: Moguće oscilacije krvnog pritiska.