Dnevni horoskop za 1.juni 2018: Blizanci griješe na poslu, Rak u vrtlogu intriga, Jarcu odlična poslovna šema sa damom…

Danas je petak, 1. juni/lipanj 2018. Godine. Evo šta najavljuju zvijezde: Ovan u novim obavezama, Bik siguran u sebe, Rak oprezan, Lav želi da mijenja stvari, Djevica nervozna, Vaga želi svima da ugodi, Škorpija ne unosi dovoljno tečnosti, Strijelac u dobrom poslovnom periodu, Vodolija melanholična, a Ribe zaljubljene.

OVAN
POSAO: Nove obaveze i zaduženja Vam mogu biti nametnuta. Dan je dobar za početak bilo kog novog posla ili poduhvata.
LJUBAV: Danas niste toliko zainteresovani za partnera, radije ćete se posvetiti obavezama
ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa glavoboljom.

BIK
POSAO: Možete imati dobru saradnju sa jednom Djevicom. Tokom ovog dana sve može ići po planu i razvoj događaja Vam ide u korist.
LJUBAV: Sigurni ste u sebe jer znate na čemu ste. Odnos sa partnerom je stabilan. Oni koji su slobodni mogu biti zaintrigirani od strane Vodolije.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

BLIZANCI
POSAO: Možda nisu baš svi planovi išli kao što je bilo očekivano. Danas možete praviti neke greške na poslu. Ističu Vam rokovi, kasnite…
LJUBAV: Vašu pažnju može da privuče sasvim neobična osoba. Međutim, iako ćete ostvariti kontakt izlazak i susret ćete vjerovatno odložiti.
ZDRAVLJE: Povećana nervoza, glavobolja, potrebno Vam je opuštanje.

RAK
POSAO: Možda ste od nekoga čuli pogrešnu informaciju ili postoji osoba koja Vam namjerno pravi intrige. Vodite računa o svojim saradnicima i podređenima
LJUBAV: Dobar dan da izgladite loše odnose iz prošlosti. Zauzeti pripadnici ovog znaka će imati solidan odnos sa partnerom.
ZDRAVLJE: Mogući manji problemi sa stomakom.

PROČITAJTE I OVO

Mjesečni horoskop za juni 2018: Brojni preokreti za Bika, oko Lava se svi otimaju, ljetnja romansa za Vodoliju…

LAV
POSAO: Želite da mijenjate stvari. Saradnja sa Jarcem bi mogla da bude veoma dobra za Vas.
LJUBAV: Imate velike želje ali i velike mogućnosti. Svojim šarmom možete osvojiti osobu koja Vam se već neko vrIJeme dopada. Krenite u akciju!
ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana se dobro osjećate.

DJEVICA
POSAO: Kao da nešto nedostaje, iako ste većinu obaveza obavili. Provjerite da niste zaboravili na neko obećanje koje ste dali u prethodnim danima.
LJUBAV: Imate potrebu za tim da sa partnerom riješite nesuglasice. Bićete veoma nježni i emotivni, slobodno to pokažite voljenoj osobi i opustite se u zajedničkim trenucima.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa nervima.

VAGA
POSAO: Želite svim da ugodite ali ipak neke stvari neće biti kao što očekujete. Potreban Vam je saradnik u kog ćete imati povjerenja. Izaberite Vodoliju.
LJUBAV: Želite da se posvetite partneru ali jednostavno nemate dovoljno vremena. Niko Vam to neće zamjeriti ako iskreno kažete u čemu je stvar.
ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste, nedostatak volje.

ŠKORPIJA
POSAO: Polako se realizuje ono što ste isplanirali i sve to preko pomoći poznanika i poslovnih saradnika. Dobar dan da nađete posao ako ne radite.
LJUBAV: Partner će od Vas očekivati mnogo. Obratite pažnju na Djevice u okolini, neka od njih želi bolje da Vas upozna.
ZDRAVLJE: Vodite računa o sebi i pijte dovoljno tečnosti.

STRIJELAC
POSAO: Iako ste u dobrom periodu, danas baš i nije Vaš dan. Odložite sve , za nekoliko dana sve će biti bolje.
LJUBAV: Emotivno ste uznemireni jer su mogli da se pojave neki problem iz prošlosti. Partner od Vas zahtijeva odgovornost, suočite se sa problemima.
ZDRAVLJE: Mogući bolovi u nogama ili problemi sa cirkulacijom.

JARAC
POSAO: Polako ali sigurno, vidite svjetlo na kraju tunela. Nove prilike za zaradu se ostvaruju, pogotovo u saradnji sa ljepšim polom.
LJUBAV: Moguć je početak novog značajnog poznanstva. Ako imate partnera uživaćete. Nemojte se plašiti da pokažete sasvim otvoreno svoje emocije.
ZDRAVLJE: Ako imate hronične smetnje, posjetite ljekara.

VODOLIJA
POSAO: Imate najbolje namjere i prihvatićete i više obaveza nego što biste inače bili spremni. Isplatiće Vam se.
LJUBAV: Moguće zahlađenje odnosa sa partnerom. Radije ćete provesti dan okruženi prijateljima ili zatrpani poslom. Ako ste slobodni, možete biti malo melanholični.
ZDRAVLJE: Osjetljivost zglobova.

RIBE
POSAO: Neočekivani događaji odlažu Vaše važne planove. Ne padajte u depresiju nego izvucite ono što možete najbolje iz trenutne situacije.
LJUBAV: Najradije ne biste puštali voljenu osobu iz svog zagrljaja. Posvetite se jedno drugome koliko možete. Ako ste slobodni, moguć je susret sa osobom iz prošlosti.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa niskim pritiskom, vodite računa o sebi.