Dnevni horoskop za 1. juli 2018: Blizanac nesretan zbog prekida, Lav konačno stiže do osobe u koju je zaljubljen, Vagu “pojede” ljubomora…

Danas je nedjelja prvi juli /srpanj 2018. godine. Evo šta su vam zvijezde pripemile za današnji dan: Ovnu potrebna koncentracija, Bik nezadovoljan, Rak se zaljubljuje u jednu Vagu, pred Djevicom dan pun izazova, Škorpiju očekuje pomirenje, Strijelcu stiže novac, pred Jarcem novi uspjesi, Riba stavlja tačku na vezu u kojoj nije znala plivati.
OVAN
POSAO: Budite spremni da pravilno odreagujete u svakom trenutku. Mala nepažnja može da ima ogromne poljedice. Skoncentrišite se.
LJUBAV: Imate nerealnu sliku o sobi koja vam se dopada. Suočite se sa tim da ona ne može da bude onakva kakvom je zamišljate.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

BIK
POSAO: Promjenom koja se desila ste jako nezadovoljni. Možete da pokažete, ali i da dokažete da ste zaslužili bolju poziciju.
LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom je hladan. Unesite promjene u ljubnavni život, jer se problemi mogu zakomplikovati.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BLIZANCI
POSAO: Neko vas uporno sputava da pokažete svoj potencijal. Budite uporni pa možete konačno riješiti ovaj problem koji vas odavno muči.
LJUBAV: Ako ste nedavno završili neku vezu, mislite da ste samo vi nesretni zbog prekida. Ali, i partner se isto tako osjeća. Oboje ste tvrdoglavi. Ostali uživajte u ljubavi.
ZDRAVLJE: Melaholija.

RAK
POSAO: Dobijate iznenadni vijest o novom poslovnom projektu. Na razmišljajte mnogo. Ovo će biti još jedan izazov za vas koji ćete dobro odraditi.
LJUBAV: Slučajni susret sa osobom u znaku Vage na slobodne Rakove ostavit će snažan utisak. Možda je na pomolu nova ljubav.
ZDRAVJE: Dobro

LAV
POSAO: Strpljenje vam je neophodno da bi ste uspjeli da dođete do željenog cilja. Ne dozvolite da vas saradnik isprovocira. Kontrolišite se.
LJUBAV: Osoba u čijoj ste neposrednoj blizini želi da vam izjavi ljubav. Vaše potajne želje mogu da se ostvare. Zaljubljeni Lavovi imat će jako lijep dan
ZDRAVLJE: Mogući su problermi sa zubima.

DJEVICA
POSAO: Posao koji je pred vama će biti prepun izazova. Potrudite se da ne precijenite svoje sposobnosti, a budite vrijedniji nego ikada.
LJUBAV: Zaljubljeni ste u osobu koja nema hrabrosti da vam priđe. Preuzmite inicijativu i pomozite joi da se opusti. Djevice u vezi će provesti miran dan sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Odlično

VAGA
POSAO: Imat ćete izuzetno naporne obaveze. Važno je da sve završite u predviđenom roku i tako ćete dobiti priliku za napredovanje.
LJUBAV: Ljubomora u nepovjerenje bi mogli da vam pokvare raspoložernje. Nemate razloga da sumnjate u voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

ŠKORPIJA
POSAO: Pozitivnim stavom ćete uspjeti da prevaziđete ozbiljne prepreke. Budite uporni, vrijedni i komunikativni. Uspjeh je zagarantovan.
LJUBAV: Osoba sa kojom ste u svađi nači će način da stupi sa vama u kontakt. Zaboravite na ponos i dajte joj priliku. Zaljubljene Škorpije bi danas mogle da iznenade voljenu sobu nekom sitnicom.
ZDRAVLJE: Održavajte kondiciju.

STRIJELAC
POSAO: Priliv nekog novca popravit će vase raspoloženje pa se zato potrudite da ga zaradite. Posao se odvija upravo onako kako ste planirali. Zadovoljni ste.
LJUBAV: Oni koji su slobodni mogu doživjeti ozbiljne promjene i susret koji dugo priželjkuju. Prepustite se. Nasuprot njima, zauzeti ne treba ništa da mijenjaju.
ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
POSAO: Očekujte neke lijepe događaje na radnom mjestu. Bit ćete u prilici da doživite pohvale na račun vašeg rada, što će puno uticati na vaše samopouzdanje.
LJUBAV: Emotivni život vam je u drugom planu. Imate potrebu da budete sami, ali nemojte na taj način bježati od problema. Razgpvor sa partnerom, možda baš i razgovor o vaših “10 minuta” slobode će vam prijati.
ZDRAVLJE: Mogući su problem sa grlom.

VODOLIJA
POSAO: Imate idealnu situaciju za započinjanje privatnog posla. Za one koji su zaposleni nema bitnih dešavanja. Važno je da se skoncetišete na posao.
LJUBAV: VOljena osoba nešto želi da vam kaže, ali se ne usuđuje. Obratite pažnju na njeno ponašanje, I ako vidite da nije baš najsretnija potrudire se da je usrećite.
ZDRAVLJE: Glavobolja

RIBE
POSAO: Pred vama je posao koji bi mogao da bude prekretnica u karijeri. Stiže vam važna informacija na koju ste dugo čekali.
LJUBAV: Želite da stavite tačku na vezu koja traje već neko vrijeme. Partner ne pokazuije interesovanje za vaše potrebe.
ZDRAVLJE: Odlično.