Dnevni horoskop za 1. februar 2021: BIK TAKTIZIRA, ŠKORPIJA U SVAĐI, JARAC IZBAČEN IZ RAVNOTEŽE

Evo šta su vam zvijezde pripremile za ponedjeljak, prvi februar 2021. godine:
Ovan
POSAO Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od povjerenja.
LJUBAV Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.
ZDRAVLJE Osjećate se dobro.

Bik
POSAO Bitno da imate dobru poslovnu taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rješenja. Uzdajte se samo u svoje ideje i iskustvo.
LJUBAV Zaljubljeni ste i djelujete srećno zbog toga, mada previše udovoljavate sebi. Naravno, više puta smo rekli da je za ljubav potrebno dvoje, pa …
ZDRAVLJE Osjećate se dobro.

Blizanci
POSAO Očekuje vas potpisivanje važnih dokumenata ili ugovora. Uspjeh na poslu vam je zagarantovan i bićete sasvim zadovoljni ako se potrudite.
LJUBAV Prija vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste i vi i partner. Bravo.
ZDRAVLJE Dobro.

Rak
POSAO: Situacija na radnom mjestu se menja na bolje.Osjetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Nemojte ih izneveriti.
LJUBAV Skloni ste pretjeranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem.
ZDRAVLJE Muči vas nesanica.

Lav
POSAO Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rješenje. Stalo vam je da ono bude prihvaćeno i zato se trudite da pridobijete kolege.
LJUBAV Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i osjeća. Nećete moći da odolite. Lijepo.
ZDRAVLJE Korigujte ishranu.

Djevica
POSAO Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni dan. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku.
LJUBAV Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte na partnera prebacivati odgovornost, ona je na vama.
ZDRAVLJE Zaštitite se od virusa.

Vaga
POSAO Ukoliko sarađujete sa osobom u znaku Lava, slobodno mu prepustite svu odgovornost. Mogući su neočekivani troškovi sa kojima morate da se izborite.
LJUBAV Niste raspoloženi za ljubavne razgovore i više će vam prijati društvo prijatelja. Promjena će vam prijati, ali nemojte zapostaviti partnera.
ZDRAVLJE Moguće su alergije.

Škorpija
POSAO Pozitivnim stavom uspjećete da prevaziđete ozbiljne prepreke. Budite uporni i uspijeh je zagarantovan, samo je vrijeme potrebno.
LJUBAV Partner, sa kojim ste u svađi, naći će način da stupi sa vama u kontakt. Zaboravite na ponos i dajte mu priliku.
ZDRAVLJE Održavajte kondiciju.

Strijelac
POSAO Izbjegavajte velika ulaganja jer se moze desiti da ste previdjeli neku situaciju. Oni koji se bave privatnim poslom moraju posebno da obrate pažnju.
LJUBAV Imaćete priliku da se uvjerite kako je život pun iznenađenja. Zavešće vas osoba za koju i ne sanjate da ima takve namjere.
ZDRAVLJE Promjenljivo raspoloženje.

Jarac
POSAO Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete jer neko vas namjerno provocira.
LJUBAV Donijeli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu i pokušajte da ispravite grešku, poći će vam za rukom.
ZDRAVLJE Imunitet je u padu.

Vodolija
POSAO Veoma ste nesigurni, a nema razloga za to. Imate utisak da vas saradnici ne prihvataju, a to vas čini nervoznim.
LJUBAV Pretjerali ste sa optužbama na račun partnera. Nedostaje vam strpljenja i tolerancije. Takvo ponašanje vam neće ništa dobro donijeti!
ZDRAVLJE Prijaće vam relaksacija.

Ribe
POSAO Ako se bavite privatnim poslom, izbjegavajte bilo kakve finansijske transakcije. Pokušajte da napravite reorganizaciju u vašem okruženju.
LJUBAV Ako ste usamljeni i imate potrebu za emotivnim vezivanjem, pravi je trenutak za novo poznanstvo.
ZDRAVLJE Osjećate se dobro.