Dnevni horoskop za 1. decembar 2020: BLIZANCI GUBE KONTROLU, ŠKORPIJA NE ODUSTAJE, STRIJELAC AMBICIOZAN

Evo šta su vam zvijezde pripremile za utorak, prvi deembar 2020. godine:

Ovan
POSAO: Znate da ostvarite željeni efekat, a po potrebi koristite i neke skrivene adute. Zadovoljni ste kada se sve odvija u skladu sa vašim potrebama.
LJUBAV: Ponekad djelujete neumoljivo u odnosu sa voljenom osobom, ali na sreću postoji niz okolnosti koje su u potpunosti na vašoj strani.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Bik
POSAO: Smisao za dobru procjenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učiniće da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svjesni ste svojih prednosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to vam uliva dodatnu sigurnost.
LJUBAV: Uz blisku osobu osjećate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da vas neko uznemirava. Umijete da sačuvate svoju porodicu od nekih nepotrebnih uzbuđenja, što je za svaku pohvalu.
ZDRAVLJE: Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Blizanci
POSAO: Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cijenu, pa odlučite kome ili čemu želite da date osnovnu prednost.
LJUBAV: Teže kontrolišete svoje strasti, posebno kada vas neko provocira na burnu reakciju. Potrebna vam je nečija paznja i razumijevanje kako biste ostvarili ravnotežu.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte veliki napor i stresne situacije.

Rak
POSAO: Postoje određena ograničenja koja morate da prihvatite u skladu sa poslovnom situacijom u kojoj se nalazite. Na stepen vašeg uspjeha utiče i odnos sa saradnicima, nemojte dozvoliti da vas neko nepravedno kažnjava.
LJUBAV: Pokušavate da razumijete svog partnera, ali ne možete na najbolji način da proniknete u neke tajanstvene šifre. Nema razloga da gubite samopouzdanje zbog nečije reakcije.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Lav
POSAO: Imate raznovrsna interesovanja, ali ne možete da se opredijelite za najbolje rješenje. U želji za ličnim dokazivanjem učinićete ono što drugi ne mogu, prevagnuće vaša ambiciozna potreba da zasijenite svoju okolinu.
LJUBAV: Previše emotivnog uzbuđenja djeluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama.
ZDRAVLJE: Važno je da pravilno usmjeravate svoju enegiju.

Djevica
POSAO: Stalo vam je da promijenite sadašnje okolnosti i ne prihvatate djelimične rezultate. Pozitivan stav i jaka volja djeluju podsticajno u svakom pogledu. Ali, postoji granica do koje možete da utičete na svoju okolinu.
LJUBAV: U društvu bliske osobe osjećate potrebu da izrazite neke svoje skrivene želje. Pažljivije analizirajte svog partnera kako biste procijenili najbolji momenat da zatražite to što želite.
ZDRAVLJE: Prijaće Vam šetnja.

Vaga
POSAO: Znate da prepoznate povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da napravite dobar izbor. Možete da ostvarite spoj različitih kombinacija, koje će vam donijeti poslovni uspjeh i ličnu satisfakciju ili zadovoljstvo.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da se partner previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Učinite sve što je potrebno da usrećite svoju porodicu i da iskreno obradujete dragu osobu.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Škorpija
POSAO: Stalo vam je da ostvarite uspješne rezultate u različitim pravcima i kategorično ne odustajete od svojih poslovnih kriterijuma. Ponekad je potrebno da se dokazujete pod skoro nevjerovatnim okolnostima, ali sve je moguće kada imate dobru viziju.
LJUBAV: Emocije vas navode na dobro raspoloženje posebno kada se nalazite u blizini drage osobe. Uživajte u svom svijetu intime i nekih malih radosti.
ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

Strijelac
POSAO: Imate raznovrsna interesovanja, ali ne možete da se opredijelite za najbolje rešenje. U želji za ličnim dokazivanjem učinićete ono što drugi ne mogu, prevagnuće vaša ambiciozna potreba da zasijenite svoju okolinu.
LJUBAV: Previše emotivnog uzbuđenja djeluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama. Dominacija nije uvijek i najbolji izbor.
ZDRAVLJE: Važno je da pravilno usmjeravate svoju enegiju.

Jarac
POSAO: Pozitivni uzori mogu da vam posluže kao dobro rješenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva za poslovne pregovore.
LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao sto biste željeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i uzajamnog razumijevanja. Ublažite svoje kriterijume
ZDRAVLJE: Izbjegavajte neke stresne situacije.

Vodolija
POSAO: Skoro sve što zamislite znate i da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogućnosti poslovnog izražavanja i udružite svoje interese sa uticajnim saradnicima.
LJUBAV: Važno je da osjećate emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priuštite sebi i svom partneru sve što Vam prija u granici lijepih želja i realnih mogućnosti.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Ribe
POSAO: Postoje različita mišljenja među saradnicima, najbolje je da udružite svoje interese sa provjerenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni.
LJUBAV: Trenutno nemate veliki uticaj na blisku osobu, ali to Vas neće spriječiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite da dominirate u odlučujućim momentima.
ZDRAVLJE: Prijaće Vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.