Dnevni horoskop za 1. avgust: Ovnu problemi s mokraćnim kanalima, Biku migrena

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ljubav ili osjećanja daju najjaču snagu, ako ih pravilno usmjeravate. Nema razloga za novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osjećanja, pa ćete shvatiti da već imate ono za čim žiudite.
POSAO: Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa saradnicima, okolina vam daje do znanja da ne odobrava uvijek vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja.
ZDRAVLJE: Blaži problemi sa mokraćnim kanalima.

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: U ljubavi ne treba igrati pogrešnu ulogu zavaravajući sebe, da je moguće sve držati pod strogom kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. Važno je da korigujete svoje propuste, sve je moguće ispraviti i uljepšati pod uslovom da se oslonite na svoja osjećanja.
POSAO: Djelujete odlučno u svojim namjerama i umijete da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Okolnosti su na vašoj strani i do izražaja dolaze vaše pregovaračke ili praktične sposobnosti.
ZDRAVLJE: Migrena se aktivira.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Konačno osoba iz vaših snova ulazi u vaš život. Moguća je i nešto ozbiljnija veza. Nažalost, vi se teško odlučujete na ozbiljnije vezivanje jer vas muči osoba iz prošlosti. Nikako da je zaboravite.
POSAO: Pred saradnicima djelujete vrlo zahtjevno, često se nalazite u dobroj poziciji kada se odlučuje o širim poslovnim interesima. Budući da ste vi osoba koja vodi računa o svom profesionalnom usavršavanju, teško možete da se pomirite sa situacijom da neko ograničava vaše zahtjeve.
ZDRAVLJE: Sjajno.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Imponuje vam saznanje da pobuđujete pažnju i da ostavljate veliki utisak na okolinu. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi susreti.
POSAO: Pažljivo analizirate različite prilike na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa nekim prosječnim standardima koji vladaju u vašoj okolini. Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unaprijedili svoju poziciju, ali postoje situacije koje zahtjevaju širi dogovor ili kompromis. Saradnici vam zamjeraju da olako prelazite preko određenih ponuda ili da se suviše rukovodite za ličnim procjenama, ne uvažavajući nečije mišljenje.
ZDRAVLJE: Osjetljiva pluća.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Samci će bezuspješno tragati za srodnom dušom, ostali će uživati u materijalnim stvarima i prednostima za koje su se izborili kroz duži period, tako da na ljubav i strast neće ni pomišljati.
POSAO: Nakon dosta burnog i uspješnog perioda, u kojem ste odigrali aktivnu i zapaženu ulogu u poslu, polako se okolnosti smiruju. Više nije potrebno da se zabrinjavate zbog kratkih rokova i poslovnih neizvjesnosti. Posvetite se svojim potrebama, ispunite sve želje kojih ste se odricali zbog nedostataka vremena.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade, malaksalost.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Kako ulazite u mirniju poslovnu luku, stižu harmonija i ljubav i u vaš emotivni život.  Odjednom ćete osjetiti potrebu da se više potrudite oko ljubavne sreće, postat ćete romantični i potrudit ćete se da ugodno iznenadite voljenu osobu. Bit ćete opušteni i zadovoljni!
POSAO: Dolazi do smanjenja poslovne napetosti, pa ćete manje dramitično doživljavati neizvjesnosti na radnom mjestu. Prikupit ćete sve potrebne informacije na osnovu kojih možete napraviti planove za slijedeće poslovne poteze.
ZDRAVLJE: Pucate od zdravlja.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Mogući su i problemi zbog vaše preosjetljivosti. Manji sukobi s ukućanima krajem dana, previše će vas pogađati, ali ne reagirajte.
POSAO:  Svoje poslove ćete obavljati s lakoćom i vedrinom, trudit ćete se da i drugima bude ugodno uz vas. Dobit ćete značajnu pomoć i podršku saradnika ili nadređenih. Naglašena je vaša kreativnost i snalažljivost u radu.
ZDRAVLJE: Odlično ćete se osjećati.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Za one u braku ili stabilnim ljubavnim vezama ovo je dan u kojem su mogući nesporazumi sa voljenom osobom. Vaši interesi i želje naići će na negodovanje partnera ili se nećete složiti oko izbora mjesta za godišnji odmor. Bit će vam potrebno mnogo takta i uvjeravanja da smirite porodičnu situaciju.
POSAO: Naporna poslovna situacija tražit će svu vašu pažnju i koncentraciju. Morat ćete se prilagoditi nekim novim okolnostima i promjenama planova u posljednji trenutak. Sada nije trenutak za donošenje važnih odluka u poslu, niti za preuzimanje inicijative.
ZDRAVLJE: Prekontrolirajte vid.

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Pred vama je uzbudljiv ljubavni dan, u kojem će se situacija mijenjati skoro iz sata u sat. Sve će vas to oduševljavati, ali i uznemiravati. Osjećaji će vam biti snažni, nećete se moći najbolje kontrolirati. Nemojte zbog trenutnih strasti narušavati stabilnost stalne veze ili braka.
POSAO: Naglašena je bolja finansijska situacija što će popraviti vaše raspoloženje. Nepogriješivo ćete znati šta treba poduzeti u poslu i koji pravac treba zauzeti. Vaš energetski potencijal je u porastu, pa ćete lakše i jednostavnije ostvarivati zamišljeno.
ZDRAVLJE: Posjetite zubara.

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: U ljubavnoj perspektivi, zapamtite da se dobro dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni ljubavne avanture više djeluju kratkoročno, kao zamjena za neke neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osjećanja. Ljubavna sreća je moguća i dostižna.
POSAO: Potrebno je da osmislite bolji profesionalni nastup, koji će vam omogućiti da opravdano nametnete svoju ulogu u društvu saradnika. Uz probrane diplomatske manire pokušavate da forsirate događaje u kojima se rješavaju važni poslovno-finansijski interesi.
ZDRAVLJE: Problemi sa nogama i plućima.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Nakon dosta bure, samoće i nervoze, ulazite u period stabilizacije emotivnog života. Vaš interes za partnera postat će izraženiji.
POSAO: Vrlo mirno i samouvjereno ćete ostvarivati svoje poslovne planove. Saradnici će vam znatno pomoći i sada se potpuno možete osloniti na njihovu podršku
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Bit ćete sretni što vas drugi razumiju. Otuda će porasti i povjerenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti kroz svoju svakodnevnicu na sasvim uobičajenim mjestima.
POSAO: Nećete zapostaviti niti jednu sitnicu. Vaša preciznost bit će pohvaljena. Razmišljat ćete o novom stilu poslovanja. Razmislite samo malo o tome da dugove počnete vraćati, a ne gomilati nove.
ZDRAVLJE: Svaki sport je dobrodošao.

aura.ba

error: Content is protected !!