Dnevni horoskop za 1. avgust 2020: OVAN PUCA OD ENTUZIJAZMA, DJEVICA SE RAZBACUJE, RIBE UPORNE…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za prvi avgust 2020. godine:

OVAN
POSAO: Pojačavate tempo rada i ne dopuštate da vas nešto ponese u drugom pravcu. Volite saradnju sa jednom Djevicom i Bikom. Danas ste puni entuzijazma.
LJUBAV: Ne napušta vas osjećaj sreće na ovom segmentu i dovoljno ste stekli poštovanja kod partnera da vas nešto ponese u pravcu pobjede u emotivnom smislu.
ZDRAVLJE: Odlično.

BIK
POSAO: Niste sami u poslu, koji vas okupira u toku cIJelog dana. Morate da budete uporniji kada su vaše želje trenutno iznesene, pa se angažujete da ih ispunite u cjelosti.
LJUBAV: Partner vas podržava u svemu. Osjećate veću satisfakciju nego obično. Ukoliko ste planirali zajednički izlazak ne odustajte od činjenice da to morate ispuniti.
ZDRAVLJE: Pojačana razdražljivost na klimatske promjene.

BLIZANCI
POSAO: Pomalo ste kruti u priči sa drugim ljudima i oni mogu da koriste vaše zalaganje kao izgovor kod svojih obaveza. Budite u drugačijem ambijentu, jer ne vrijedi da vas neko razvlači bez cilja.
LJUBAV: Isuviše se zaljubljeni u svog partnera da nećete pristati na flert osobe koja vam se odavno otvoreno nabacuje.
ZDRAVLJE: Volite sportske aktivnosti.

RAK
POSAO: Pokušaj da nadjačate konkurenciju vam se neće isplatiti ovaj put. Morate da ostanete dosljedni svojih želja, ali i ne da odvlačite svoju energiju na loše partije.
LJUBAV: Postupate potpuno ispravno sa partnerom. Možda vam se učini da ste preoštri u komunikaciji, ali niste na lošem putu.
ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
POSAO: Ne morate da se udružujete u poslovnom smislu sa osobom, koju ne poznajete. Bićete dovoljno otvoreni za posebne aranžmane, ali se snebivate oko činjenica da neke stvari nisu dobro došle.
LJUBAV: Imate jasan stav na ovom polju. Ne želite da se otvoreno suprostavite partneru iz određenih razloga od ranije.
ZDRAVLJE: Nemate problema sa zdravljem.

DJEVICA
POSAO: Isuviše se rasipate na nekoliko segmenata da ne možete da stignete nešto konkretno od toga da završite. Ne odustajete od činjenice da ćete uspjeti.
LJUBAV: Neko bi mogao da vam sugeriše da ste pomalo naivni u vezi partnera. Ukoliko ste u vezi sa jednim Lavom možete da imate do neke granice i jasniju situaciju.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

VAGA
POSAO: Ne želite da se previse dajete na polju posla iz prostog razloga, jer se na tom mjestu ne vidite u skorije vrijeme. Biće dodatnih izazova, ali na njih ćete pričekati.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku, možete biti iznenađeni partnerovim stavom oko zajedničkih detalja. Potrebno vam je malo više strpljenja.
ZDRAVLJE: Problem sa bubrezima je moguć.

ŠKORPIJA
POSAO: Ukoliko ste neko ko ne smatra da su se neki detalji dovoljno promijenili ići ćete inercijom poslovnih zaduženja od ranije. Niste skloni promJenama..
LJUBAV: Nalazite načina da se vidite sa osobom koja vam je oduvijek draga. Moguća je tajna ljubavna veza sa zauzetom osobom.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

STRIJELAC
POSAO: Ukoliko imate pretenzije prema inostranom polju, možete biti pomalo razočarani i ne pokušavati da se tu integrišete u većoj mjeri.
LJUBAV: Volite nove izazove, ali isto tako i pojedine provode po žurkama na otvorenom. Danas ćete imati sličan stav povodom toga.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

JARAC
POSAO: Želite mnogo vremena da provedete na zadacima koji su vam simpatičniji nego nešto sasvim novo i inovativno. Volite provjerene stvari.
LJUBAV: Imate namjeru da se oslobodite stega partnera i učestvujete malo više u društvenom životu. Postoji i određena doza ljubomore od strane partnera.
ZDRAVLJE: Osjećate psihički pritisak u glavi.

VODOLIJA
POSAO: Možda se niste dovoljno dobro snašli na novim zaduženjima, ali zasigurno se očekuju mnogo bolji rezultati u skorije vrijeme.
LJUBAV: Poželjeli ste mnogo bolji ambijent od onoga koji trenutno imate pa se sugeriše određena doza opuštanja uz osobu koja vam znači.
ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

RIBE
POSAO: Ne odustajete od cilja kojim ste se vodili već neko vrijeme. Imali ste na umu mnogo bolji ambijent nego ranije, pa se oslobodite pritiska koji trenutno osjećate.
LJUBAV: Utisak od jedne Djevice ne možete da zaboravite. Ovo bi mogla da bude osoba na koju često mislite i želite na tom polju nešto konkretniju situaciju.
ZDRAVLJE: Nemate pojačane tegobe.