Dnevni horoskop za 1. avgust 2018: Djevica željna ljubavi, Škorpija skeptična u ljubavi, Vodolija se “naoružava” znanjem

Danas je srijeda, 1. avgust/kolovoz 2018. godine. Evo šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Ovan zbog sitnica u svađi s partnerom, Bik opterećen promjenama, Blizance spašava veza sa uspješnim partnerom, Rak nervozan, Lav sanja o većoj slobodi, Vaga zbunjena, Strijelac želi više novca, Jarac ne ide preko granice, Ribama ne izlazi iz glave jedna osoba.

OVAN
POSAO: Ono o čemu ste razmišljali kao soluciji da zaradite dovoljno novca, možda vam se neće odmah isplatiti jer se traži malo više strpljenja.
LJUBAV: Uvidjeli ste da vas partner iritira svojim stavom pa ćete biti skloni razmiricama i to zbog sitnica.
ZDRAVLJE: Bavite se više relaksacijom.

BIK
POSAO: Nije loša ideja da se dobro postavite u narednom periodu na polju posla, jer stavom koji trenutno imate ne možete mnogo toga postići bez većeg angažovanja.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku nećete biti lošeg raspoloženja, ali ste skloni velikoj promjeni. Odavno već nešto ne štima kao što bi inače trebalo.
ZDRAVLJE: Nervoza.

BLIZANCI
POSAO: Koliko vremena budete uložili, u toj mjeri ćerte imati više strpljenja za ono što dolazi kao kruna vašeg uspjeha.
LJUBAV: Imali ste namjeru da se potrudite da dosegnete zvijezde, ali niste u tome uspjeli iz određenog razloga. Možda sve ovo nije loša ideja ukoliko se pridrtužite uspješnom partneru.
ZDRAVLJE: OPaziote se povreda.

RAK
POSAO: Uviđate mnogo bolji stav kod kolega kada su određene promjene u pitanju, ali ne i kod sebe jači stav za ono što vam se sprema kao izazov dana.
LJUBAV: Ne odustrajete od osobe na koju često mislite, ali isto tako ne želite da se otvoreno postavljate pred osobom koja vas ne voli iskreno.
ZDRAVLJE: Nervoza.

PROČITAJTE I OVO

Mjesečni horoskop za avgust 2018: Rakovima od 13. 8. ulazi neko poseban u život, Vagu očekuje finansijski napredak, oko Lava se mnogi otimaju

LAV
POSAO: Nove investicije su nešto što vi želite već odavno, ali se ne ustručavate da ih u većoj mjeri primijenite. Volite određenu slobodu.
LJUBAV: Pojačava se sukob između vas i osobe suprotnog pola. Partner je pomalo neumoljiv za vaše potrebe
ZDRAVLJE: Nemate ozbiljnijih problema.

DJEVICA
POSAO: Isuviše ste iskreni prema kolegama koje vas ne podržavaju u namjerama. Osjeća se poveća doza ljubomore.
LJUBAV: Volire flert i igre zavođenja, ali koliko se u tome zaista i snalazite je veliko pitanje. Partner je pomalo škrt na emocijama kojih ste željni.
ZDRAVLJE: Pojačavajte unos vitamin.

VAGA
POSAO: Snaga koju vi imate vas podržava u onome u čemu želite da postignete malo veći uspjeh. Oblast kojom se bavite iziskuje veliku dozu angažovanja.
LJUBAV: Želite mnogo više za sebe, i u toj namjeri ne možete biti načisto ukoliko nemate otvorenu saradnju sa drugom stranom
ZDRAVLJE: Predio bubrega je danas lošiji.

ŠKORPIJA
POSAO: Pojačavate tempo rada i ne odustajete od cilja koji vam se pruža kao solidna solucija za jaču zaradu.
LJUBAV: Morat ćete da otvorite karte pred partnerom jer se uviđa određena doza skepticizma u povjerenju koje vam nije jača strana. Imate aktivno polje neprijatelja.
ZDRAVLJE: tegopbe kod htopničnih bolesnika mogu biti učestale

STRIJELAC
POSAO: Danas se okrećete finansijama, želite malo veću svotu novca. Shvatate da se bespotrebno dezavuišete nepotrebnim stvarima oko sitnica koje vam odvlače fokus.
LJUBAV: Nipodaštavate sve što se nađe u vašem okruženju i to bez većeg razloga. Pokušajte da donesete pravilnu odluku danas.
ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
POSAO: Propuštate bitna dešavanja zarad sopstvenih želja koje trenutno ne možete da ispunite. Morate da ostanete dosljedni svojim namjerama.
LJUBAV: Imate utisak da se partner udaljava i da vas ne želi u mjeri u kojoj je to iskazivao ranije. Volite i vi slobodu, ali se osjeća i granica preko koje ne želite da pređete.
ZDRAVLJE: Moguće glavobolje.

VODOLIJA
POSAO: Pokušavate da se dovoljno naoružate znanjem koje vam je dato kao solucija za veći uspjeh na polju finansija.
LJUBAV: Imali ste i lošijih dana pa se nećete ustručavati ni danas da pređete preko nekih bitnih stvari u svom životu bez većih tenzija.
ZDRAVLJE: Bilo je i zdravijih dana

RIBE
POSAO: Isuviše se angažujete na onim segmentima, na kojima uočavate malo lošiju sliku kada su u pitanju novčani prilivi. Ipak, ostajete dosljedni svojim obavezama.
LJUBAV: Mislite na jednu osobu koja vam je isuviše draga. Činite sve da ne propustite, po vašem mišljenju, veoma bitne stvari. Imate namjeru da se sretnete i popričate o zajedničkim temama.
ZDRAVLJE: Nesanica.