Dnevni horoskop za 1. april/travanj

OVAN (21.3. – 20.4.)

LJUBAV: Dan za promjenu partnera il iiskren i otvoren razgovor.

POSAO: Nakon nekih test situacija shvatićete da napredujete veoma brzo, svoju elokvenciju podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. Potrudite se da smislite alternativna rješenja za neke iznenadne situacije.
ZDRAVLJE: Skloni promjenama raspoloženja.

BIK (21.4. – 21.5.)

LJUBAV: Slobodi Bikovi se neće moći skoncentrisati ni na šta drugo osim na naznake novih ljubavnih zbivanja. Vezani će uglavnom proživaljavati stabilan period.
POSAO: Uspješnu formulu treba ponavljati, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Okolina je spremna da nagradi vaš trud ili zalaganje na različite načine.
ZDRAVLJE: Mnogo energije.

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

LJUBAV: Bit ćete skloni analizama i premišljanju. Zauzeti Blizanci osjećaju pojačanu potrebu za promjenom ili preispitivanjem odnosa u kojima se nalaze. Moguće je i uplitanje drugih ljudi u vaš ljubavni odnos.
POSAO: Ukoliko želite da ostvarite svoje ciljeve, potrebno je da prekoračite svoje dosadašnje standarde.
ZDRAVLJE: Forma i raspoloženje u oscilacijama.

RAK (22.6. – 22.7.)

LJUBAV: Gledate na krivo mjesto u potrazi za pravom ljubavi. Ili je već imate i jednostavno je ne vidite, ili tek treba doći. Stoga, razmislite malo o tome i nemojte se uplitati u neke odnose koji bi vam mogli stvoriti nepotrebne glavobolje.
POSAO: Sposobnost dobrog zapažanja ili vještina brzog prilagođavanja u novim uslovima, mogu da vam obezbijede različite nagrade i napredovanje na poslovnoj ljestvici.
ZDRAVLJE: Osjetljiv želudac.

LAV (23.7. – 22.8.)

LJUBAV: Naučili ste praviti kompromise, iako teško, i nije vrijeme da to brzo zaboravite. Sve nesuglasice s partnerom možete izgladiti na taj način, ma kako to vama izgledalo nemoguće. Stoga, odlučite sami kojim ćete putem krenuti i kako to mislite izvesti.
POSAO: Stalo vam je da se prilagodite na nove uslove i posebno da ostavite dobar utisak na saradnike koji su sumnjali u vaše znanje ili poslovne sposobnosti.
ZDRAVLJE: Bez većih problema.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

LJUBAV: Bit ćete šarmantni i privlačni. Vješto ćete voditi razgovore, ali ćete i diskretno osvajati pogledom. Zauzete Djevice će početi ozbiljno razmišljati o svojoj vezi i bit će spremne na značajnije promjene.
POSAO: Pitanje poslovne organizacije i povjerenja u određene saradnike zahtijeva da dobro razmislite, prije nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za krajnji izbor.
ZDRAVLJE: Bit ćete u dobroj formi.

VAGA (23.9. – 22.10.)

LJUBAV: Trebat ćete pokazati malo više razumijevanja za partnera, jer biste se inače mogli naći u priličnim nevoljama.
POSAO: Nakon nekih test situacija, shvatit ćete da napredujete veoma brzo i da vam se otvaraju nove mogućnosti. U finansijskom smislu, nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu, kao i da uspješno rješite neka imovinska ili investiciona pitanja.
ZDRAVLJE: Blagi osjećaj iscrpljenosti.

ŠKORPIJA (23.10. – 21.11.)

LJUBAV: Doći ćete u iskušenje da iskoristite dobru narav osobe do koje vam je stalo. No, suzdržite se od takvih djela.
POSAO: Vi ste disciplinovani i odgovorni, ali okolina vam povremeno nameće nove poslovno-finansijske obaveze koje zahtijevaju dodatni napor i zalaganje. Bez obzira koliko ste sigurni u sebe ili u svoje sposobnosti, ipak tražite savjete.
ZDRAVLJE: Odličnog zdravlja, raspoloženi i veseli!

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

LJUBAV: Osjećate se prilično zaljubljeno i lagano gubite tlo pod nogama, no bilo bi dobro kad biste se malo prizemljili. Jer, moguće je da će se desiti ono što uopće ne očekujete.
POSAO: Neophodna vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve. Nakon velikog zalaganja, uslijediće i dobra satisfakcija.
ZDRAVLJE: Detoksicirajte organizam i pijete više tečnosti.

JARAC (22.12. – 20.1.)

LJUBAV: Ne budite lažne nade kod partnera i ne dajite obećanja za koja unaprijed znate da ih nećete moći ispuniti. Budite iskreni prema okolini, a najviše prema sebi, jer ćete jedino tako moći stvari držati pod kontrolom.
POSAO: Preostaje vam da unaprijedite svoju popularnost u poslovnom okruženju. Izbjegavajte rivalstvo u odnosu sa jednom starijom osobom, a koja ima veliki utjecaj na vašu okolinu.
ZDRAVLJE: Nastojte živjeti aktivnije.

VODOLIJA (21.1. – 18.2.)

LJUBAV: Znate i sami koliko vrijedite, i nemojte dozvoliti da vas bilo šta obeshrabri. Zauzete Vodolije će doživljavati promjene u vezi/braku u “bljeskovima”. Pokušajte ostati pribrani.
POSAO: Važno je da poslovima prilazite selektivno, kako biste pravilno usmjerili svoju kretivnu energiju. Potrebno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima.
ZDRAVLJE: Više pažnje posvetite probavi.

RIBE (19.2. – 20.3.)

LJUBAV: Pred vama su velike mogućnosti promjena. Slobodne Ribe mogu očekivati različite susrete – ili sa novim ljudima, ili sa starim ljubavima ili pak nekim ljetnim avanturama.
POSAO: Važno je da poslovima prilazite selektivno i da prepoznate dobru priliku, ne treba da se zadovoljite sa prosječnim rezultatima.
ZDRAVLJE: Raspoloženje i fizička sprema – u usponima i padovima.

(aura.ba)

error: Content is protected !!