Dnevni horoskop za 1. 1. 2022.

OVAN

Imat ćete trzavice u radnom okruženju koje će vas spriječiti da obavite sve ono što ste imali u planu. Nikako ne uspijevate da se dogovorite sa voljenom osobom oko osnovnih stvari koji vezu čine stabilnom. Danas se sasvim dobro osjećate.

BIK

Možete da očekujete da će vam manji dug biti vraćen, a bit ćete i u prilici da naplatite ranije završen posao. Partner je promijenio svoje ponašanje prema vama. Djeluje da je postao prilično suzdržan. Postepeno dolazi do poboljšanja.

BLIZANAC

Moguće je da će vas novi projekat koštati mnogo više nego što ste planirali. Prošli ste kroz veoma tešku fazu i sada konačno možete da odahnete. Osjetljivi sinusi. Zbog pojačanog vjetra, poželjno je nošenje kape, zbog zaštite.

RAK

Povoljan dan ukoliko se bavite poslovima vezanim za turizam ili trgovinu. Ako želite da ostanete u vezi ili braku sa trenutnim partnerom, morat ćete konačno da naučite da iskreno praštate. Danas ste prilično osjetljivi, plačljivi.

LAV

Nemojte biti više fokusirani na mišljenje drugih ljudi, nego na svoj posao. Još uvijek niste napravili neku konkretnu promjenu na emotivnom planu. Nemate vremena da se tome posvetite. Potrebno vam je više sna, premoreni ste, napeti.

DJEVICA

Veoma povoljan dan, pogotovo ako se bavite nekim poslovima vezanim za marketing. Spremni ste da rješavate neke probleme koje ste imali sa voljenom osobom u bliskoj prošlosti. Manji problemi sa hormonima, neophodna je kontrola.

VAGA

Ulazite u fazu u kojoj će se zarada poboljšati. Jedna osoba će vam pokazati da je vjeran i iskren saradnik. Razočarani ste u partnera i neprijateljski nastrojeni. Moguće su svađe i konflikti. Problemi sa alergijskim reakcijama.

ŠKORPIJA

U vezi problema koji imate na kraju ipak dobijate neophodnu finansijsku injekciju. Sada možete da započnete realizaciju. Idiličan odnos sa voljenom osobom remeti neko nov ko bi da se umiješa u vaš život. Pretjeran stres vam škodi.

STRIJELAC

Potrebna vam je realnija tačka gledišta za mnoge stvari na polju posla. Niste dovoljno zainteresovani za rješavanje ljubavnih problema. Čekate neki povoljniji trenutak. Mogući grčevi u mišićima. Potreban je stalan unos magnezijuma.

JARAC

Povoljan dan za saradnju sa inostranstvom, kao i za one koji se bave poslovima vezanim za obrazovanje. Lijepo i uljudno razgovarajte sa partnerom. Od međusobnog optuživanja nemate ništa. Problemi sa povišenim krvnim pritiskom.

VODOLIJA

Iako se sve odvija u dobrom prvacu, još uvijek nije vrijeme za opuštanje. Ostanite maksimalno posvećeni poslu. Plaše vas partnerove reakcije i iz tog razloga niste dovoljno otvoreni prema njemu. Moguća je prehlada, ojačajte imunitet.

RIBE

Mogući su problemi sa paprilogijom i manje komplikacije koje otežavaju posao. Zadržite pozitivan stav. Partner je spreman na velike promjene i na važne korake ali to ne može da učini bez vaše podrške. Zdravlje je sasvim solidno.