Dnevni horoskop za 09. 04. 2022.

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Zauzeti ste brojnim obavezama na poslu, ali vam dobre vještine u komunikaciji pomažu da sve lakše obavite. Moguće je poznanstvo sa nekom osobom koja je važna u poslu kojim se bavite i koja će vam pomoći da napredujete. Ne budite previše tvrdoglavi u odnosu sa partnerom.

Bik

Očekuje vas uspjeh na poslu, a u svemu tome mnogo će vam značiti podrška porodice. Ako imate priliku za neko putovanje, iskoristite je, prijaće vam. Pijte više vode i povedite računa o imunitetu.

Blizanci

Prilično ste negativni danas, potrudite se da to ne prenosite na druge. Provedite više vremena u prirodi ili se bavite hobijem, to će vam pomoći da se oraspoložite. Na poslu ćete morati da donesete neku važnu odluku, dobro razmislite o svemu.

Rak

Lijepo vam počinje dan, strpljivi ste i sve vam ide od ruke, uživate na poslu. Čini se da će vam optimizam donijeti i dobre stvari – stiže novac, a oni koji traže posao danas bi mogli da čuju dobru vijest. Provedite vrijeme sa partnerom, to će produbiti vašu bliskost.

Lav

Sjajno se snalazite na poslu, vaše ideje mogle bi danas da vam donesu novac ili napredak. Slobodni, u vama se javljaju emocije prema nekome od kolega s posla, i vrlo je moguće da su obostrane. Čuvajte se prehlade.

Djevica

Danas je najvažnije da se posvetite porodici i partneru, to će vam prijati. Pažljivo čitajte sva dokumenta koja potpisujete, izvjesne su neke greške. Ne ulažite novac ni u šta što vam nije neophodno.

Vaga

Niste naročito zadovoljni i raspoloženi danas, a posebno vam smeta što ljudi nisu skloni saradnji sa vama. Budite strpljivi i pažljivo čitajte sva dokumenta. Od nekog člana porodice čućete dobre vijesti.

Škorpija

Veoma ste energični i fokusirani na posao, a ni rezultati neće izostati. Kolege vam rado pomažu u svemu, a sav trud će vam se ubrzo isplatiti. Moguća je glavobolja, pijte više vode.

Strijelac

Izbjegavajte rasprave sa članovima porodice jer biste nepromišljenim riječima nekoga mogli da povrijedite. Prilično ste arogantni posljednjih dana i partner vam to s pravom zamjera. Kada je riječ o novcu, poslušajte svoju intuiciju, neće vas prevariti.

Jarac

Konačno osjećate mir poslije nekih stresnih situacija i čini se da sve dolazi na svoje. Imaćete i manje troškova, pa možda uspijete nešto i da uštedite. Pazite da se ne preforsirate obavezama jer biste time mogli da ugrozite zdravlje.

Vodolija

Danas završavate sve zaostale obaveze i to će vas dosta rasteretiti. Uveče ćete biti pomalo uznemireni, a neće vam biti potpuno jasno zašto. Stres vas sprečava da se naspavate, pronađite način da se opustite.

Ribe

Stvari će se danas začas preokrenuti i nešto zbog čega ste bili razočarani postaće razlog vaše sreće. Fokusirani ste na svoje ciljeve i krupnim koracima grabite naprijed. Ne dozvolite da vam neko tračevima naruši odnos sa partnerom.