Dnevni horoskop: Jednom znaku će se danas dogoditi fatalna ljubav

Saznajte da li će vam zvijezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

Ovan

POSAO: Iskoristite šansu za poslovni napredak i biti ćete zadovoljni. Ukazuje vam se prilika da dođete do neke nove pozicije. LJUBAV: Povedite računa o ljubomori koju pokazujete prema voljenoj osobi. Moguće je da u nekim stvarima pretjerujete. ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro.

Bik

POSAO: Opterećeni ste nekim brigama iz prošlosti i moguće je da malo preuveličavate situaciju u kojoj se nalazite. LJUBAV: Moguće je da imate udvarača koji je spreman da vas čeka koliko god je potrebno samo da biste mu dali šansu. ZDRAVLJE: Provjerite štitnu žlijezdu.

Blizanci

POSAO: Želite da postignete veliki uspjeh na poslovnom planu. Zacrtali ste sebi visoke ciljeve od kojih ne odustajete. LJUBAV: Moguće je da će vam svidjeti neka osoba koja je ipak zauzeta. Više sreće drugi put! ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa.

Rak

POSAO: Budite strpljivi pokažite da imate dovoljno razumijevanja za trenutno stanje u poslovnom okruženju. LJUBAV: Moguće je da nemate potpuno povjerenje u voljenu osobu i to vam nekako predstavlja veliku kočnicu. ZDRAVLJE: Manji problemi sa urinarnim putevima.

Lav

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan za polje finansija. Dolazi vam prilika da ostvarite neku dodatnu zaradu. LJUBAV: Nova ljubav vas očekuje! Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima kada je u pitanju emotivno polje. ZDRAVLJE: Puni ste energije!

Djevica

POSAO: Nalazite se pred velikom dilemom kada je u pitanju izbor radnog mjesta. Pred vama su dvije jako pozitivne ponude. LJUBAV: Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom bi mogli da se nastave ako ne budete bili spremni da se nekim stvarima više posvetite. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom.

Vaga

POSAO: Veoma ste strogi u komunikaciji sa svojim poslovnim okruženjem i oko nekih stvari djelujete pretjerano izričito. LJUBAV: Možete da očekujete da će voljena osoba imati neke lijepe vijesti za vas. Očekuje vas sreća na ovom planu. ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Škorpija

POSAO: Moguće je da niste sasvim sigurni u svoje kvalitete ali je neophodno da počnete da radite na tome da ojačate svoje samopouzdanje. LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba sa kojom imate neki vid površne komunikacije. Vrijeme je da se bolje upoznate. ZDRAVLJE: Skloni ste melanholiji.

Strijelac

POSAO: Moguće je da vam se bliže neke manje poteškoće na polju posla, ali uspjet ćete da ih prevaziđete. LJUBAV: Ukoliko ste u prethodnom periodu imali neke nesporazume sa voljenom osobom, sada ćete uspjeti da ih izgladite. ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi.

Jarac

POSAO: Moguće je da niste uspjeli da obavite baš sve zadatke koje ste dobili na ovom planu i da vas očekuje neki vid opterećenja. LJUBAV: Uživate pored voljene osobe i osjećate se smireno kada ste sa njom. Smatrate da ste našli pravu ljubav. ZDRAVLJE: Redovnije jedite.

Vodolija

POSAO: Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg ćete biti veoma aktivni na poslovnom planu i obavite sve što je neophodno. LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljiv dan za ljubavno polje. Očekuju vas nova poznanstva i prilike za flert! ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.

Ribe

POSAO: Možete da očekujete uspjeh na poslovnom planu. Sve što budete pokrenuli danas će vam na duže staze ići od ruke. LJUBAV: Konačno ste stavili tačku na prošlost. Završili ste svaku priču sa bivšim i sada je vrijeme za nove ljubavi! ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža.