Dnevni horokop za 7. juni 2018: Blizace privlače uspješni partneri, Lavu teške riječi na pomolu, Škorpija dobija šansu za zaposlenje…

Danas je četvrtak, 7. juni/lipanj 2018. godine. Evo šta najavljuju zvijezde svakom horoskopskom znaku: Ovan ugađa svome partneru, Bikovih pet minuta u poslu, Raku u ljubavi prijatno iznenađenje, Djevica zaljubljena u jednu Škorpiju, Vaga ima na koga da se osloni, Strijelcu prijatno iznenađenje, lijepa Jarčeva priča, Vodolija suzdržana,

OVAN
POSAO: Ukoliko volite svoj hobi sa njim ćete nastaviti akciju u kojoj ćete moći dodatno da zaradite. Niste nikome imali to da predočite, ali vrijeme pred vama donosi odličnu soluciju koja vam se može isplatiti. Vi ste se u poslu dokazali odranije.
LJUBAV: Ukoliko ste muškog pola očekujte solidnu priliku na polju emocija sa starijom ženskom osobom. Volite da ugađate svom partneru kada god vam se pruži pirlika.
ZDRAVLJE: Rekreirajte se.
BIK
POSAO: Aspekti na nebu su odlični za one koji imaju aktivno polje privatnog biznisa. Došlo je vaših pet minuta i ne morate da se dvoumite oko toga ko je na redu za poslovne aranžmane. Volite da domininirate u svom ambijentu, čak se osjeća i doza egocentrizma.
LJUBAV: Oni koji su rođeni u trećoj dekadi mogu imati imati lose raspoloženje kada su muško – ženske teme u pitanju. Ne očajavajte zbog lošeg ambijenta.
ZDRAVLJE: Kardiovaskularni problemi

BLIZANCI
POSAO: Danas će vam ponajviše prijati osamljenost. Budite spokojni kada je poslovna strana u pitanju. Ukoliko imate pored sebe dugogodišnjeg poslovnog partnera, imat ćete priliku da se samostalno izjasnite o daljem toku događaja.
LJUBAV: Privlače vas partneri koji su dosta uspješniji od vas. Imponuju vam takve osobe. Voljet ćete da proširite krug prijatelja.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima

RAK
POSAO: Vaša finansijska situacija danas je zadovoljavajuća. Morate da se dodatno angažujete u onome u čemu ste trenutno angažovani. Jedan Lav bi danas mogao biti od koristi i da vam pomogne u komunikaciji sa poslovnim partnerima
LJUBAV: Možda se neko od vaših prijatelja ne slaže oko izbora partnera. Budite fleksiblniji u komunikaciji. Slijedi vam prijatno iznenađenje.
ZDRAVLJE: Ne žalite se posebno na nešto.

LAV
POSAO: Odlično se osjećate. Imate dobar plan za buduće poslovne poteze. Volite da dominirate u svome radnom okruženju. Saradnja sa Blizancima ili Djevicom bi mogla da izmakne kontroli, pa su možda i teške riječi na pomolu. Meditirajte tokom dana.
LJUBAV; Moguće da ćete se dezavuisati nebitnim činjenicam, a oko onoga što vam se pruža kao nezaobilazna solucija od jedne Djevice koja vam se postavlja povoljnije nego inače.
ZDRAVLJE: Mogući napadi panike

DJEVICA
POSAO: Posljednje što ćere uraditi u toku dana jeste povećano angažovanje. Na trenutnom radnom mjestu morat ćete da se više angažujete narednih dana, jer danas se izležavaze. Čekat ćete nešto bolju šansu za neko vrijeme, ali ne i do vijeka. Volite slobodu mišljenja i u tome uživate
LJUBAV: Zaljubljeni ste uz jednu Škorpiju koja je pomalo tvrdoglava. Volite da se družite sa istomišljenicima koji vam impunuju. Više ćete izlaziti.
ZDRAVLJE: Pazite se infekcija

VAGA
POSAO: Ukoliko ste student možete biti sretne ruke i da se radujete okončanju na ispitu. U svakom slučaju slijedi vam prijatno iznenađenje na koje niste bili spremni koliko do juče. Volite ambijent u kojem ste trenutno sretni.
LJUBAV: Odlično se slažete sa jednim Lavom i Bikom. Napravite danas odličan izbor. U svakom slučaju imaste na koga da se oslonite i da dobijete nešto više ljubavi.
ZDRAVLJE: Digestivni problemi

ŠKORPIJA
POSAO: Vaša strastvena priroda ne dopušta veći izliv emocija. Vi ćete danas biti u prilici da planete bez većeg razloga, jer vam je svega preko glave. Imate solidne šanse da se zaposlite na mjestu koje ste očeklivali i priželjkivali
LJUBAV: Zaljubljeni ste u jednog Bika I želite ozbiljniju vezu bez izzetka. Niste u ,ošem okruženju koliko se osd vas traži tekmtoliko da ste sretni.
ZDRAVLJE: Popodnevna šetnja dobro bi vam došla.

STRIJELAC
POSAO: Ukoliko ste u jako velikoj panici kada su u pitanju vaše trenutne poslovne šanse, ne brinite. Već popodne ćete pogurati mnoge prilike na svoju vodenicu. Nije vam, jasno zašto vas drugi doživljavaju kao dosta strogu osobu, a vi ste zapravo samo zabrinuti.
LJUBAV: Možete imati prijatno iznenađenje kada su vaše emocije u pitanju. Neko na vas računa već duže vrijeme. Budite otvoreniji za saradnju i bolju komunikaciju
ZDRAVLJE:Trebalo bi vam odmora bar mrvica.

JARAC
POSAO: Ukoliko se vaša karijera svodi na još po neki korak, onda ste na samom kraju svog posla i u potpuno novom ciklusu koji vam se sprema. Ne morate da se dezavuišete onim stvarima koje vas se ne tiču trenutno koliko možda vaše kolege.
LJUBAV: Ne žalite se pretjerano na svoj emotivni život. Imate čime da se pohvalite i da se opustite u lijepoj priči koja vam se nudi.
ZDRAVLJE: Povremeno vas muči pritisak.

VODOLIJA
POSAO: Rad vas isuviše iscrpljuje i od vas pravi veliku žrtvu. Pokušajte da se skoncentrišete na bitne segemte svoga posla koji vam donosi bitan novac. Sve ostalo prepustite saradnicima na koje možete da računate.
LJUBAV. Ukoliko ste u jakoj ljubavnoj vezi morate da se suzdržite od nebitnih komentara. Ukoliko se bavite hobijem, ne podliježite tuđim uticajima.
ZDRAVLJE: Vodite zdrav i aktivan život

RIBE
POSAO: Koliko se budete angažovali, toliko očekujte novca koji uskoro pristiže. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koje vam odvlače foklus. Jedan Lav će vam pomagati da tako nešto i sprovedete.
LJUBAV: Budite dovoljno otvoreni u onome što trenutno radite u vezi zajedničkog provoda jer imate kraj sebe odlično društvo da tako nešto sprovedete.
ZDRAVLJE: Moguća zubobolja.