Dnevni horokop za 31. maj 2018: Bika zove kafana, Strijelcu moguć gubitak nekih dokumenata, Blizancima moguć konflikt na poslu,

Danas je četvrtak 31. maj/svibanj 2018. godine. Evo šta najavljuju zvijezde: Ovnu prija prisustvo jedne Vage, Rak spreman za nove pobjede, Lav posvećen obavezama, Djevica tužna, Vaga u gužvi, Škorpijiji povrijeđena sujeta, Jarac sreće nova poznanstva, Vodolija ponosna na sebe, a Ribe kuju nopve planove

OVAN
POSAO: Imate mnogo obaveza, a malo energije što i nije tako tipično za Vas. Pokrenite se!
LJUBAV: Prija Vam prisustvo jedne Vage. Opustićete se u neobaveznim razgovorima a možda se desi i nešto više. Ako imate partnera, ljubav cvjeta.
ZDRAVLJE: Ne zamarajte se previše.

BIK
POSAO: Zadovoljni ste događajima iz protekle sedmice, pa ćete to željeti i da proslavite moguće u kafani ili restoranu.
LJUBAV: Bez većih promjena danas. Oni koji imaju partnera možda će dan provesti odvojeno od njega. Slobodni će imati razne prilike za flert na javnim mjestima.
ZDRAVLJE: Generalno bez većih problema, čuvajte se prehlada.

BLIZANCI
POSAO: Još uvijek ste pod pritiskom jer mnoge stvari obavljate u zadnji čas. Potrudite se danas da ispravite neke greške i nemojte da ulazite u konflikte na poslu.
LJUBAV: Želite mnogo toga, ali druga strana može da se nećka. Preuzmite inicijativu i konkretno recite ono što mislite. Bar ćete imati jasnu situaciju.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK
POSAO: Spremni ste za nove pobjede! Imate dovoljno energije, kao i povoljne okolnosti samo treba da uradite Vaš dio posla i bićete zadovoljni.
LJUBAV: Čeznete za lijepim trenucima sa partnerom. Moguće je da će Vam neke svakodnevne obavezne stati na put ili ćete odložiti viđanje za kasne večernje sate.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

LAV
POSAO: Moguć je neki manji priliv novca u zadnji čas ili ćete konačno uspjeti da naplatite neki dug. Budite uporni.
LJUBAV: Bićete posvećeni obavezama, ali ćete svejedno ukrasti par trenutaka da makar sa voljenom osobom razmjenite par poruka.
ZDRAVLJE: Bez većih problema.

DJEVICA
POSAO: Iako ste uradili sve što ste mogli neke stvari jednostavno nećete uspjeti da riješite tokom današnjeg dana. Promjena planova.
LJUBAV: Tužni ste iako možda nemate neki realan razlog za to. Osjećaj usamljenosti možete da nadomjestite tako što ćete provesti neko vrijeme sa prijateljima.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom.

VAGA
POSAO: Mnogo obaveza i gužve u poslovnom okruženju. Moguće je da ćete ostati prekovremeno da biste sve doveli u red.
LJUBAV: Iznenadni susret sa Ovnom može da zagolica Vašu maštu. Ako imate partnera danas ćete željeti da se iskupite za probleme koje ste imali ranije.
ZDRAVLJE: Generalno dobro.

ŠKORPIJA
POSAO: Poželjećete da promijenite posao ili okruženje u kom radite. Moguće je da će da Vas iznervira neki kolega ili će Vam sujeta biti malo povrijeđena.
LJUBAV: Želite svoju pažnju i ljubav da posvetite partneru. Ako ste slobodni, izađite negdje večeras. Dobar provod je zagarantovan!
ZDRAVLJE: Bolje nego prethodnih dana.

STRIJELAC
POSAO: Postajete nervozni jer nisu ispoštovani svi principi za koje ste se zalagali. Možda ćete izgubiti neki važan dokument ili će doći do neke manje štete.
LJUBAV: Trenutno Vam smeta pretjerana emotivnost. Imate potrebu za slobodom pa ćete možda suptilno izbjegavati voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Bez većih problema, ali unosite dovoljno vitamina.

JARAC
POSAO: Uspjeli ste nekako da izađete na kraj sa svim obavezama. Tokom današnjeg dana ne bi trebalo da bude novih problema, možete se malo opustiti.
LJUBAV: Željet ćete da svoju vezu prenesete na viši nivo i da Vam partner obeća svoju vjernost. Ako ste slobodni imaćete priliku za novo poznastvo tokom večeri.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kožom glave.

VODOLIJA
POSAO: U posljednji čas sve završavate i ponosni ste na sebe. Došlo je Vaših pet minuta. Dan je povoljan i za nova poslovna partnerstva i dogovore.
LJUBAV: Sigurni ste u sebe i želite da svi to vide. Tražićete punu pažnju od svih ljudi u Vašem okruženju. Malim poklonom ili znakom pažnje iznenadite voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa cirkulacijom.

RIBE
POSAO: Pomirili ste se sa porazima, ali kujete nove planove. Današnji dan je dobar za sve koji se bave intelektualnim poslovima ili rade sa ljudima.
LJUBAV: Moguća su sasvim nova i neočekivana dešavanja. Voljena osoba će Vam uljepšati dan!
ZDRAVLJE: Problemi sa krvnom slikom.