Dnevni horokop za 23. juni 2018: Bik ima kontakt sa osobom čije namjere nisu čiste, Vaga “kobna” za Strijelca, Vodolija u poslu ostaje “kratkih rukava”…

Danas je subota, 23.juni/lipanj 2018. godine. Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Ovan sve radi u grču i pun je strahova, slobodni Blizanci upoznaju osobu vedrog duha, Rakovi bez podrške, Lavu ne manjka ambicije, Djevica željna dobrog sna, poslovni planovi Škorpiji padaju u vodu, Strijelcima nikako ne ide komunikacija, Jarac mijenja taktiku,

OVAN

POSAO: Samo se opustite i čeka vas uspješan radni dan. U vedroj atmosferi danas ćete moći da pružate maksimum. Dobra saradnja sa osobom rođenom u znaku Djevice.
LJUBAV: Za slobodne Ovnove ovo neće biti dan u kojem će se desiti nešto važno. Sputavaju vas grč i strah.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK

POSAO: Čeka vas veliki posao. Kako vaš biznis ne bi trpio zbog miješanja sa prijeteljstvom, pokušajte da sistematizujete stvari. Rasporedite dnevne obaveze. Lav može da vam bude dobar saveznik.

LJUBAV: Neko vas gleda sa poštovanjem i divljenjem. Ali, može biti da iza toga ne stoje iskrene namjere nego potencijalna korist.

ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

POSAO: Vama je što prije neophodna izvjesnost kada su prihodi u pitanju. Ekonomija uspjeha isključuje sitihijski i kampanjski pristup. Bikovi su danas odlični za saradnju.

LJUBAV: Blizanci u vezi imaju strah od raskida i gubitka partnera. Slobodni pripadnici ovog znaka će biti nešto opušteniji, pa je moguće poznanstvo sa osobom vedrog duha.

ZDRAVJE: Pripazite se povreda.

RAK

POSAO: Vaši padovi znaju da budu jako bolni. Taman krenete uspješno, potom vama ovlada strah. Zato stalno tražite podršku, ali ona danas izostaje.

LJUBAV: Partner je nježan, pa vas danas baš iznenađuje. Prošli  ste kroz dosta hladan period. Horoskop za slodne nagovještava intrigantnu vezu.

ZDRAVJE: Žlijezde mogu biti osjetljiva tačka

LAV

POSAO: Ovan ili Jarac će biti danas vaši prirodni saveznici. Ambicije vam ne manjka. Samo da se kockice poslože i imat ćete veoma uspješan dan, ali i cijelu sedmicu. Vjerujte u sebe.

LJUBAV: Slobodni Lavovi mogu da očekuju susret koji će donijeti dosta lijepih iznenađenje. Oni koji su u braku ili u dužoj vezi ulaze u problematičan period.

ZDRAVLJE: Dobro.

DJEVICA

POSAO: Ako uspijete da se odmorite tokom vikenda, to će vam niti najbolja investicija u posljednje vrijeme. Jer posao čeka. Niste ni svjesni koliko puno posla vas čeka. Dosta obaveza drugi će prebaciti na vas, a to je dijelom i zbog vaše krivice.

LJUBAV: Partner može da bude jako nježan prema vama tokom današenjeg dana. Možda ni vi, ni on ne znate razlog, ali prihvatite to tako. Prijat će vam zajednička kupka.

ZDRAVLJE: Zubobobolja.

VAGA

POSAO: Dok ste u timu svaki posao vam ide od ruke. Ali, čim nešto samostalno probate, odjednom iskrsavaju nepredviđene poteškože. Probajte da pronađete zlatnu sredinu.

LJUBAV: Čak kada vi osjećate da niste u elemenu, i takvi prosto plijenite. Današnji horoskop kaže da ćete biti kobni za Strijelca ili Škorpiju.

ZDRAVJE: Moguća prehlada.

ŠKORPIJA

POSAO: Ono što ste planirali i što je krenulo veoma dobro odjednom staje. Planovi koji ste imali u vezi sa ugovaranjem jednog posla pali su u vodu. Morat ćete sve ispočetka da radite.

LJUBAV: Zatvarate se u sebe iza neprobojne ljušture vaše samoće. Unutra ne može niko da prodre. Slijedi faza pročišćenja.

ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRIJELAC

POSAO: Brzo donosite odluke koje odmah pokazju koliko ste efikasni. U današnjem horoskopu, za Strijelce nema mjesta nedoumicama. Lekciju iz prošlosti ste dovoljno savladali.

LJUBAV: Strijelci u vezi mogu da imaju problema sa razumijevanjem. Ne ide vam komunikacija. Ako ste Slobodan Strijelac moguće je da ćete ući u kratku avanturu.

ZDRAVLJE: Osjetljiva vam je koža.

JARAC

POSAO: Skoncentrisani ste na dobit i tu nema promjene planova. Moguće su promjene taktike kako da dođete do cilja. U poslu će vam značiti pomoć jednog Bika.

LJUBAV: Danas niste u elementu. Jarčebvi koji su u braku ili u vezi ulaze u period monotonije. Za slobodne ovo je period bezbrižnosti.

ZDRAVLJE: Moguće zapaljenje mišića ili išijas.

VODOLIJA

POSAO: Tražili ste prevelik zalogaj iako ste imali drugačije dogovore. Moguće je da ćete u ovom poslu ostati “kratkih rukava”.  Ne ustručavajte se da priznate grešku.

LJUBAV: Vaša komunikacija je znatno uznapšrtedovala. Nema više grluhih telefona ili pretjeranog egoizma. Ipak, to ne znači da treba da prestanete da mislite na sebe.

ZDRAVLJE: Bez problema.

RIBE

POSAO: Možete punim plućima da uđete u nove poslovne poduhvate. Očekuje vas dobar period. Niste bili nametljivi, ali je vaš rad daleko iznad saradnika. To je neko primijetio.

LJUBAV: Možda se osjećate malo inferiornije u odnosu na partnera ili prema nekome za koga gajite simpatije. To je intenzivan, ali prolazan osjećaj. Poradite na samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Nije loše.