DNEVNI ASTROSKOP za srijedu, 15.11.2017: Savjet dana je da ostanete među svoja četiri zida

Piše: Miloš Tomić, astrolog (065 256 040; [email protected])

Najznačajnije aspekte danas formira Mjesec, koji se kreće kroz drugu i treću dekadu Vage. Dan otpočinje u konjunkciji sa Marsom, nastavlja ka kvadratu sa Plutonom, te dan završava u opoziciji sa Uranom. Iako se tranzit Mjeseca kroz znak Vage obično vezuje za šarm, takt, diplomatiju i dobre međuljudske odnose, serija loših aspekata će ipak malo otežati ovaj dan.

Dan počinje burno (Mars)! Neko će Vas probuditi uz glasan tresak ulaznih vrata, neko će Vam presjeći put u saobraćaju (budite oprezni!), cijelo jutro će biti praćeno pojačanom nervozom, preburnim reakcijama i padanjem u vatru zbog sitnica.

Uprkos tome, tokom čitavog dana vladaće potreba za povlačenjem u vlastitu zonu komfora, a nemogućnost istog, prouzrokovaće nagle promjene raspoloženja i konflikte izazvane bez nekog posebnog razloga. Raspoloženje će se smjenjivati od apatije i melanholije do neke čudne euforije, u jednom trenutku ćete imati osjećaj da ste pali na najdublje dno (Pluton), a ubrzo nakon toga ćete se osjećati kao na vrhu svijeta (Uran).

Savjet dana bi bio da ostanete u svoja 4 zida, da uživate uz neki film i da izbegavate sukobe, ali ako je to nemoguće (zbog poslovnih obaveza ili nekog drugog razloga), potrudite se da nabacite osmeh na lice i taktički manevrišite kroz današnju komunikaciju sa drugim ljudima. Potrudite se danas da održite svoju duhovnu ravnotežu, posebno ako ste Ovan ili Vaga u horoskopu, to će vam biti od velikog značaja u narednim danima.

Miloš Tomić, astrolog