Dlakavo i čupavo čudovište napalo ženu dok je piškila u travu!

Šokirala sam se. Ispred mene je stajalo dlakavo biće visoko oko dva metra. Imalo je ogromna usta i crveno-plave oči. To je bilo nešto najstrašnije što sam vidjela u životu

Žena iz Australije tvrdi da je 5. marta u Nimbinu u Novom Južnom velsu vidjela biće zvano Jouvi. Riječ je o čovekolikom biću o kojem govore aboridžinska usmena predanja. Prema priči ono živi u australijskoj divljini, a po izgledu nalikuje Jetiju i Bigfutu.

Din Harison koji već 20 godina istražuje bića Jouvi tvrdi kako je više ljudi dosad posvjedočilo da je vidjelo to dlakavo stvorenje. On je sva svjedočanstva arhivirao, a prikuplja i fotografije i fizičke dokaze. Harison je na svojoj stranici objavio i svjedočenje spomenute žene.

– Bila sam na treningu kriketa i oko 18:30 sati sam se vozila prašnjavim putem i skrenula sam s puta kako bi otišla u toalet. Odjednom sam čula nešto. Počela sam zavijati kako bih saznala je li možda u mojoj blizini neka divlja životinja. Dobila sam odgovor na zavijanje. Uzela sam palicu za kriket i sakrila se u grmlje jer sam mislila da se neko šali sa mnom. Čula sam snažno udaranje kao da se zemlja tresla. Stvorenje je dolazilo prema meni – kaže žena.

Ušla je u vozilo i upalila svjetla.

– Šokirala sam se. Ispred mene je stajalo dlakavo biće visoko oko dva metra. Imalo je ogromna usta i crveno-plave oči. To je bilo nešto najstrašnije što sam vidjela u životu – kaže žena, a prenosi Daily Mail