Djeca su imala noćne more, roditelji u spavaćoj sobi snimili duhove?

Već nakon prve noći, djeca više nisu željela da spavaju u potkrovlju, ali nisu znala da objasne zašto.
Iako imaju malu kuću, roditelji dvoje djece, koji su želeli da ostanu anonimni, riješili su da mališanima daju malo prostora samo za njih.

Jedini način bio je da se potkrovlje prilagodi i pretvori u spavaću sobu, što su i učinili. Ubacili su krevete, ormare, još nešto namještaja i oduševili svoje nasljednike.

Međutim, već nakon prve noći, djeca više nisu željela da spavaju u potkrovlju. Nisu znala da objasne zašto, samo su ponavljala da im je jako neprijatno dok su gore, da zbog toga ne mogu da zaspu i da se plaše.

Kako bi im dokazali da je to soba kao i svaka druga i da je u pitanju samo privikavanje na novi prostor, roditelji su odlučili da na jednu noć postave kameru u sobu. Ujutro, kada su pregledali snimak, ostali su u šoku!

Naime, prvo je jorgan, koji je stajao na praznom krevetu, počeo da se pomjera, podiže i spušta, a pred kraj snimka iznad kreveta u kom su djeca spavala, na trenutak se pojavila neobična svjetlost.

I dok su sujevjerni ubijeđeni da su u pitanju duhovi, drugi su sigurni da postoje racionalna objašnjenja. Na primjer, da je ispod jorgana bio miš koji se pomjerao. Što se tiče svjetlosti, mnogi su ubijeđeni da je na potkrovlje jednostavno uletio svitac.

Pogledajte video: