Dijagnostički uređaj za digitalno skeniranje protoka energije u organizmu: Za nekoliko sati “izlista” naš zdravstveni bilten, dijagnosticira i upozori, štedi vrijeme i novac!

Neprocjenjiv alat za održavanje zdravlja kao i za uspjeh u liječenju već postojećih bolesti. Nalaz gotov za 24 sata. Sam pregled je bezbolan i ne iziskuje nikakvo bockanje ni izlaganje štetnoj radijaciji

Prof. dr. Šuhreta Trobradović Seka (061/320-726)

Kada je prije desetak godina svoju ordinaciju u Sarajevu, opremljenu najsavremenijom tehnologijom i aparatima koji su noviteti na našim prostorima, doktorica Šuhreta Trobradović obogatila još jednim aparatom, koji zbog mogućnosti koje nudi, zasjenjuje skoro sve druge aparate i metode za dijagnosticiranje, ni sama nije očekivala kakav će “bum” ovaj aparat napraviti.

Naime, u današnje vrijeme, ako želimo provjeriti svoje zdravlje i ispitati samo jedan organ u našem tijelu, potrebno je stati u red i čekati i po nekoliko mjeseci da dobijemo nalaz. Ako niste u smrtnom hropcu,. morate čekati i duže, budući da nas naše zdravstvo svojim štrajkom, već mjesecima drži kao taoce. Tako je aparat za dijagnosticiranje kod doktorice Šuhrete, pravi odgovor na ovaj problem.

Naime, radi se o uređaju koji je doslovno najnovije naučno dostignuće u holističkom tj. cjelokupnom pregledu ljudi, dijagnostičkom uređaju za digitalno skeniranje protoka energije u organizmu. Ovaj uređaj doslovno vidi i vjerno prikazuje protok energije kroz cijeli organizam čovjeka.

– Ono što je prije bilo nešto za šta su skeptici često govorili da je nemoguće i da nikad neće postojati, i to samo zato što njihov um to nije mogao percipirati, danas je uz pomoć savremenih naučnih dostignuća postalo itekako vidljivo. Ovo je izvor neprocjenjivih informacija za održanje i postizanje dobrog zdravlja – kazuje doktorica.

Posebnu pažnju doktorica pridaje samom pregledu, naglašavajući kako kod pregleda ovim aparatom nema nikakvih uboda, bockanja, boli kao ni izlaganja štetnoj radijaciji.

– Pored toga, nalaz je spreman za podići odmah sutradan, a u njemu pacijent dobiva sliku kompletnog stanja svoga organizma zajedno sa detaljnim tumačenjem energetskih poremećaja pojedinih organa, grafičkim prikazima, preporukama za promjenu u načinu ishrane i sl. Nalaz je potpuno razumljiv i najmanje upućenoj osobi, tako da se na vrlo jednostavan način može pratiti napredak u liječenju – pojašnjava doktorica.

A nakon dijagnostičkog pregleda i dobivenog nalaza, pacijent dobiva kompletan uvid u svoje zdravstveno stanje, odnosno ima priliku vidjeti poremećenu energiju kod pojedinih organa,  što onda daje jasnu vodilju u kojem pravcu treba da ide daljni tretman pacijenta.

– Nakon dobivenog nalaza i proučavanja kliničke slike pacijenta, sa drugim savremenim uređajima za tretiranje poremećaja određenih organa, pristupa se popravljanju zdravstvenog stanja oboljelog pacijenta, sve dok se ne primijeti napredak u simptomatologiji i samim tim u energetskoj slici oboljele osobe. Kod težih oboljenja kao što su rak, tumor i tuberkuloza, liječenje uključuje upotrebu „Eliksira života sa Kavkaza“ i određenih prirodnih suplemenata koji veoma uspješno popravljaju zdravstveno stanje pacijenta – pojašnjava doktorica.

Dakako, još jedna od prednosti ovog dijagnostičkog uređaja jeste mogućnost usporedbe nalaza, budući da su parametri nalaza prilagođeni što jednostavnijem uspoređivanju, što na kraju omogućava da se na vrlo slikovit način prati napredak tretmana. Jedan od rezultata nalaza je i ukupan nivo energije pregledane osobe, te da li je energija stabilna ili varira. Na ovaj način pacijenti uviđaju da je energija koju oni itekako trebaju tokom svog rada ili učenja nešto što se može mjeriti i na šta se može direktno utjecati, što daje mogućnost da se stanje svakodnevnog zamora postepeno zamijeni poletom i vitalnošću, kao i da se stanje hiperaktivnosti i nemira zamijeni sa stanjem stabilnosti i duševnog smiraja.

Pored svega nabrojanog, dodat ćemo još da ovaj ima sposobnost da pravi razliku među osobama koje pregleda u zavisnosti od godina starosti, spola i određenih karakteristika, tako da je sam rezultat dijagnosticiranja u potpunosti prilagođen ovim parametrima, i na taj način predstavlja veoma precizne informacije koje obavještavaju pacijenta o svim poremećajima u organizmu. Ti pronađeni energetski poremećaji ne znače neminovno postojanje bolesti, već predstavljaju potencijal za mogući razvoj oboljenja. Na ovaj način se pruža mogućnost da se blagovremeno djeluje kako bi se spriječilo pogoršanje zdravstvenog stanja, što čini dijagnostiku sa ovim aparatom drugačijom od standardnih.

  • Naravno, tu nije kraj blagodatima koje ovaj savremeni uređaj posjeduje. Osim davanja uvida u potencijalni razvoj problema i simptoma bolesti, on otkriva mogući ili već postojeći poremećaj kod emocija pregledane osobe. Tako vidimo da su stalna ljutnja, depresija i ostali emocionalni poremećaji zapravo poremećaji energetskih protoka organizma, kao što je to slučaj i sa fizičkim oboljenjima. U prilog tome idu mnoga naučna istraživanja koja emocionalne faktore uvrštavaju u faktore rizika za dobivanje težih i danas veoma raširenih oboljenja. Zato je veoma važno i ovakva stanja pravilno registrovati, a zatim tretirati na odgovarajući način – kazuje na kraju doktorica.

 Drugo ime za zdravlje – Cedar ploča

Također, jedan od nezaobilaznih koraka koji dr. Seka provodi jeste postavljanje zaštitnog uređaja Cedar Neutralizer u boravišne i radne prostorije. Cedar Neutralizer je patentirana inovacija dr. Seke koja je ispitana i provjerena od strane mnogih domaćih i stranih stručnih ustanova koje se bave problematikom štetnog zračenja. Postavljanje ovog zaštitnog uređaja omogućava pacijentima veoma potreban okolni prostor koji nije uznemiren utjecajem uništavajućih štetnih vibracija, i tako im daje mogućnost bržeg i stabilnijeg napretka u ozdravljenju.

 Priča iz Sekine ordinacije: DEVET SMRTNIH SLUČAJEVA

– Ljubica V. (52) iz Zavidovića sa dijagnozom karcinoma, susrela se prije tri godine. U njenoj porodici ostalo je zabilježeno čak devet smrtnih slučajeva uzrokovanih karcinomom.

– Sa jednom takvom stravičnom istinom, bilo se nemoguće pomiriti. Mada, ni u jednom trenu nisam mislila na sebe, samo sam sa strahom gledala svoju djecu, misleći na njih, i njihove potomke – kazuje Ljubica.

Ponukana porodičnim smrtnim slučajevima, Ljubica je preventivne ljekarske preglede obavljala često, no, rak pluća, kod nje je otkriven ipak, tek u uznapredovalom stanju.

  • Nedostatak daha, bol u plućima i intenzivni kašalj, koji se nije smirivao ni nakon što sam odbacila cigare, nagnao me je da promijenim ljekara i zatražim mišljenje specijaliste. I onda, ta tužna istina, razočaravajuća. Ćelije raka već su se uveliko raširile mojim plućima, jednom sam nogom bila u grobu, lijeka naravno niotkuda. Da vrištim ili podnesem tužbu protiv svog porodičnog ljekara, ili da se prepustim sudbini – nisam znala šta učiniti. Potom sam od prijateljice čula za dr. Seku i njene terapije. Sada sam pod njenom kontrolom, ili bolje rečeno nadzorom. Prepustila sam se u njene sigurne ruke i aparate, kao i lijekove, Cedar ploču, Eliksir sa Kavkaza i prirodne suplemente u kapsulama. Rak se povlači, a uz njen dijagnostički aparat, novitet na našim prostorima, budućnost i zdravlje moje djece je zagarantovano – kaže ukratko Ljubica.

 

Komentari

komentara