Detaljno: Šta vaš mjesec rođenja govori o vama?

Mnogi se slažu da horoskop otkriva mnogo toga o osobinama i karakteru, međutim, mi vam donosimo priču o tome šta konkretno vaš mjesec rođenja govori o vama.

Januar

Osobe rođene u ovom mjesecu su ozbiljne i ambiciozne, vole učiti i biti podučeni. Pomno paze na mane i slabosti drugih ljudi, te vole kritikovati. Vole da rade i veoma su produktivni, pametni, uredni i organizovani. Osjetljivi su i dubokoumni, te vole usrećivati ljude oko sebe. Većinom su mirni i suzdržani, ali na njih lošije utiču uzbuđenje i napetost jer ne vole iščekivanje. Veoma su pažljivi i romantični, ali teško izražavaju osjećanja. Vole djecu, lojalne su osobe te imaju stalnu potrebu za poboljšavanjem društvenih sposobnosti. Takođe, umjereno su ljubomorni.

Februar

Osobe rođene u ovom mjesecu pravi su realisti. Inteligentni su i pametni, ali skloni promjenama ličnosti. Mirni, stidljivi i skromni, iskreni i odani, ali su i veoma temperamentni. Odlučni su u ostvarenju svojih ciljeva. Skloni su buntovnom ponašanju kada osjete ih se ograničava i vole slobodu. Vaoma su osjetljivi i lako ih je povrijediti, a svoju ljutnju i bijes ne vole sakrivati. Romantični su, ali ne vole to i pokazivati. Vole upoznavati nove ljude, hrabri su i tvrdoglavi. Vole slobodno vrijeme i zabavu. Takođe, skloni su rasipništvu.

Mart

Osobe rođene u martu su odane, sramežljive, rezervisane i tajanstvene. Iskreni su i velikodušni. Vole mir i spokoj. Vole ugađati drugim i paze na njihove želje i potrebe. Neće se lako naljutiti, pouzdani su i zahvalni, te vole uzvraćati usluge. Takođe, veoma su osvetoljubljivi. Vole da sanjaju i maštaju, te vole putovanja. Brzopleti su pri odabiru partnera.

April

Osobe rođene u ovom mjesecu su aktivne i dinamične. Odlučni su, ali i skloni kajanju kada donesu odluku koja se ispostavi neispravnom. Vole ugađati sebi i vole pažnju. Prijatelji su im jako bitni i vole im pomagati, posebno u rješavanju problema i tješenju. Hrabre su i neustrašive osobe, te pustolovi. Veoma su emotivni, ali takođe mogu biti agresivni, nagli i osvetoljubljivi. Vole biti u pokretu i motivisati sebe i druge. Vema lako postanu i previše ljubomorni.

Maj

Osobe rođene u ovom mjesecu su tvrdoglave i “tvrdog” srca. Imaju jaku volju i veoma su motivisani u ostvarivanju svojih želja i potreba. Oštroumni su i lako se naljute. Veoma su emotivni, ali i povodljivi, te je na njih lako uticati. Vole sanjati i veoma su maštoviti. Puni su razumijevanja, dobri oratori, vole književnost i umjetnost, kao i putovanja, te ne vole provoditi vrijeme kući. Marljivi su, hrabri, ali i nemirna duha.

Juni

Osobe rođene u junu su pristojne, osjetljive i osjetljive na ljubaznost kojom ih vrelo lako možete navesti da promijene svoje mišljenje i stavove. Osjetljivi su i oprezni, te skloni odugovlačenju i oklijevanju. Izbirljivi su i uvijek žele najbolje. Takođe su temperamentni, duhoviti i vole da se šale, vole da govore i dobri su govornici. Veoma su društveni i lako ostvaruju prijateljstva. Sitničavi su, vole se dotjerivati i bez problema “pokažu zube”. Rijetko pokazuju svoje najdublje emocije i treba im vremena da se oporave kad su povrijeđeni. Takođe, skloni su da se vode filozofijom da su im oni koji ih vole neprijatelji, a oni koji ih ne vole prijatelji – iz opreznosti.

Juli

Osobe rođene u julu su zabavne, tajanstvene i teško ih je shvatiti i razumjeti u potpunosti. Većinom su mirni, osim kada su uzbuđeni ili napeti. Ponosni su, pošteni, taktični i pristupačni. Veoma su emotivni, ali i temperamentni i nepredvidivi. Brinu o tuđim osjećajima i prijateljski su raspoloženi, brižljivi i puni ljubavi. Nisu osvetoljubljivi, opraštaju ali ne zaboravljaju. Oprezni su i oštroumni, a o ljudima sude na osnovu dužeg posmatranja. Marljivi su i trude se da ostvare ciljeve. Lako ih je povrijediti i treba im duže vremena da se oporave. Nisu agresivni ukoliko nisu isprovocirani. Takođe, skloni su pretjeranoj zabrinutosti.

Avgust

Osobe rođene u ovom mjesecu vole se šaliti, atraktivni su, hrabri i neustrašivi. Imaju karakteristike dobrog vođe jer znaju kako upravljati drugima. Velikodušni su i egoistični. Ponosni su i vole pohvale. Takođe,posjeduju izvanredan duh. Lako ih je naljutiti i nije im problem da iskažu ljutnju kada su izazvani. Pažljivi su i oprezni. Poprilično ljubomorni. Društveni su i lako sklapaju prijateljstva. Nezavisni su, misle brzo i lako se snalaze. Romantični su, puni ljubavi i pažljivi. Takođe, znaju biti nagli, te traže načine kako da budu opušteniji.

Septembar

Osobe rođene u ovom mjesecu su oprezne i organizovane. Skloni su isticanju tuđih grešaka, te vole kritikovati. Tihi su, ali znaju biti veoma glasni kada je to potrebno. Suosjećajni su, zabrinuti i detaljni. Pouzdani su, vjerni i iskreni. Pouzdano bavljaju sve povjerene zadatke. Pametni su, teže što boljem obrazovanju i uvijek tragaju za novim informacijama. Vole sport, odmor i putovanja. Tajanstveni su, ali i puni razumijevanja i lako se motivišu. Teško pokazuju osjećanja, više vole da ih zadrže za sebe. Probrirljivi su kada su u pitanju veze.

Oktobar

Osobe rođene u oktobru su atraktivne i uglađene. Lijepi su fizički i psihički. Vole razgovarati i vole one koji vole njih. Svemu pristupaju odgovorno i probleme rješavaju iz korjena. Ne vole lagati niti se pretvarati. Suosjećajni su i veoma pažljivi prema prijateljima. Lako ih je povrijediti, ali se poprilično lako oporave. Naprasiti su i ponekad veoma sebični. Samouvjereni su i ne zabrinjava ih previše tuđe mišljenje. Pronicljivi su, odlučni, puni ljubavi i brige, te veoma emotivni. Vole putovanja, umjetnost i književnost. Romantični su i skloni sanjarenju. Skloni su pretjeranoj brizi, osjetljivi i skloni ljubomori. Takođe, veoma lako gube povjerenje.

Novembar

Osobe rođene u ovom mjesecu su pune ideja, uvijek misle unaprijed, jedinstveni su i brilijantni. Oštroumni su i pronicljivi, dinamični i radoznali. Hrabri su, odlučni, velikodušni i strpljivi. Nisu skloni odustajanju, jer ako postoji volja, onda postoji i način. Ne naljute se lako, osim kad su isprovocirani. Smjeli su i lako se motivišu. Kada se zaljube vole snažno, veoma su emotivni i romantični, ali, mogu biti i nepredvidljivi u vezama. Vrijedni su povjerenja jer su iskreni i dobro čuvaju tajne. Takođe, teško kontrolišu emocije.

Decembar

Osobe rođene u decembru su lojalne i darežljive. Nestrpljivi su i brzopleti. Aktivni su u igrama, zabavni i vole druženje. Ambiciozni su i lako se dokažu na poslovnom planu. Vole pažnju i pohvale. Iskreni su i pouzdani, ne pretvaraju se. Nisu egoistični. Ponosni su i skloni promjenama ličnosti. Ponosni su i mrze ograničenja. Vole da se šale i imaju dobar smisao za humor. Takođe, vole biti voljeni.