DESILO SE U TESLIĆU: DOK SU SE SEKSALI ZMIJA JE UJELA ZA „ONU STVAR“

U ljubavnoj igri, u prirodnom ambijentu, njih dvoje su, izgleda, naljutili i zmiju. Dok su se oni zabavljali zmija je gospođu ujela za „bezobraznu stvar“ , a njenog ljubavnika za petu.

 Banjalučanka T. S., gospođa srednjih četrdesetih godina i majka dvoje djece, nakon ovogodišnjeg, banjskog liječenja u teslićkoj banji „Vrućici“ nije više sretna žena. Prizna da je i od Boga napuštena i kažnjena, te da je kaznu i zaslužila.

Ona je sa svojim ljubavnikom dogovorila odlazak na zajedničko ljetovanje u Teslić. Vjenčanom suprugu, djeci i prijateljima je kazala da odlazi na banjsko liječenje. Bila je smještena u hotelu „Kardial“, a tokom dana je najviše vremena provodila u obližnjoj šumi Borija. Naravno, sa ljubavnikom.

Zvuči nevjerovatno, ali je istinito – u ljubavnoj igri, u prirodnom ambijentu, njih dvoje su, izgleda, naljutili i zmiju. Dok su se oni zabavljali zmija je gospođu ujela za „bezobraznu stvar“ , a njenog ljubavnika za petu.

 

Da nesreća bude još veća njih dvoje ubode nisu ni osjetili. Tek kada su primijetili otok na mjestima zmijskog ujeda, zatražili su lječničku pomoć. U teslićkom Domu zdravlja  su odmah ustanovili trovanje i oboje ih zadržali u bolnici.

Da nesreća bude još veća, suprug griješne žene, je sutradan nenajavljeno bahnuo u teslićku banju. U početku je povjerovao supruzi da ju je zmija ujela dok je ona sjedila u travi, ali kada je saznao da u sobi do nje leži čovjek kojeg je zmija ujela za petu – sve mu je bilo jasno. (aura.ba)