Dešifrujte svoj rukopis: Ako brzo pišete nestrpljivi ste!

Stalno smo na mobilnom, kuckajući mejlove i poruke – moguće je da su mnogi od nas zaboravili kako izgleda spustiti fon i uzeti papir i olovku u ruke. U tim rijetkim slučajevima, kada nešto bilježite, zastanite i prostudirajte svoj rukopis, možda ćete otkriti nešto novo o sebi…

Ako brzo pišete…
Ako brzo pišete, onda ste nestrpljivi, ali ako pak pišete usporeno, to znači da ste organizovani.

Veličina (je važna!)
Ako su vam slova krupna, onda ste ekstrovert. Društveni ste, volite da budete u centru pažnje i zračite samopouzdanjem. Sitna slova? Više ste introvert. Ujednačena? Postigli ste dobar balans.

Iskošenost
Ako vam riječi naginju nadesno, to znači da uživate u avanturama i novim iskustvima. Više teže lijevoj strani? Imate tendenciju da izbjegavate svjetlost reflektora. Oni čija slova stoje vertikalno praktični su, razložni i balansirani.

Slovo T
Ako crtu na slovu T pišete na sredini, to je znak samopouzdanja. Ako je pak na gornjoj polovini, to je pokazatelj da ste ambiciozni.

Razmak
Ako ostavljate puno prostora između riječi, to može da bude znak toga da ne vjerujete lako drugima i da biste radije bili isključivo u svom društvu. Ako vam je pak prostor između riječi zgusnut, to može da znači da izbjegavate da budete sami i da volite da uvijek ima nekoga oko vas. Oni koji prave prosječan razmak između riječi samopouzdani su i nezavisni!