Dervo Prošić, građ. poduzetnik: UZ “POČITELJAC” MOJA JETRA SE PODMLADILA, A JA OZDRAVIO!!

Tokom operacije polipa na debelom crijevu, a da to nije ni sanjati mogao, zarazio se hepatitisom virusa B. Kasnije, uz hemoterapiju koja je iznurila njegov organizam i razbuktali virus hepatitisa, Dervo je počeo osjećati brojne druge probleme. Stradali su mu svi organi, jetra najviše.

Uloga jetre u ljudskom organizmu od velike je važnosti. Osim što eliminira toksine i nečistoće iz krvi, jetra ujedno ima i ključnu ulogu u regulaciji nivoa šećera u krvi.

Kaže se da je jetra ogledalo našega zdravlja, stoga ju treba održavati zdravom i čistom. Moderan stil života, stres, konzumiranje lijekova te prehrana puna aditiva i loših kalorija – najčešći su uzroci bolesti jetre koja se manifestira na različite načine. Ukoliko želite vitalnost, zdravlje, energiju, lijep i svjež izgled te dobro raspoloženje – pazite na nju.

A ako se pitate kako, odgovor će vam u nastavku dati sarajevska fitoterapeutkinja Senka Mušanović čiji “Počiteljski sirup za jetru” decenijama liječi jetru i sve bolesti koje napadaju ovaj organ.

Jednostavan recept

Iz svoje prakse, Senka je ovog puta izdvojila slučaj građevinskog poduzetnika iz Bužima, Derve Prošića. Pročitajte u nastavku koji je to jednostavan recept koji jamči dobro zdravlje i temeljito čišćenje ovog vitalnog organa.

– Dervo je imao problema s polipima na debelom crijevu koje je morao operirati. Tokom operacije, a da to nije ni sanjati mogao, zarazio se hepatitisom virusa B. Kasnije, uz hemoterapiju koja je iznurila njegov organizam i razbuktali virus hepatitisa, Dervo je počeo osjećati brojne druge probleme. Stradali su mu svi organi, jetra najviše.

– Budući da je redovni čitatelj magazina Aura, ali i da je svojevremeno, njegova rahmetli majka kod moje majke našla spas za svoje zdravstvene tegobe, Dervo se obradovao našavši moj broj telefona u Auri. Odmah je stupio u kontakt sa mnom te došao u Sarajevo.

Kad bolest “potpiše” kapitulaciju

– Sjetio se priča o Počiteljskom sirupu i svoje majke kojoj je ovaj lijek pomogao. Bio je vidno obradovan time što sam ja nastavila ovaj humani posao naslijeđen od majke, čuvene Munevere kod koje su po zdravlje, dolazili ljudi iz cijeloga svijeta.

– Popio je Dervo ukupno devet litara Počiteljskog sirupa nakon čega su i krajiški liječnici bili vidno iznenađeni. Dervin se imunološki sistem ojačao, krvni sudovi očistili kao i jetra. Krajem prošle godine, njegova je bolest “potpisala kapitulaciju”.

– Dervo je ozdravio ali je nastavio uzimati Počiteljski sirup preventivno jer mu kako kaže, on čuva nalaze dobrim…- ispričala je Senka slučaj jednog od svojih mnogobrojnih klijenata. Kontakt telefoni Senke Mušanović u Sarajevu su: 061 865 685, 033 975 563, ili 062 001 431

Komentari

komentara

error: Content is protected !!