“Debela si i ružna!” : Muž je galamio na svoju trudnu suprugu dok nije zaplakala, a onda su starice pritekle u pomoć!

Trudnoća je emotivno iskustvo. Ne samo da se morate brinuti za osobu koja raste u vama, nego ste i savjesni kada je riječ o promjenama na vašem tijelu tokom tih 9 mjeseci.

Od nateknutih zglobova do povećanja težine, kupovine veće odjeće i osjećaja boli, trudnoća nije samo emocionalno stanje, nego i fizičko.
Iz tog su razloga prolaznici u ovoj epizodi emisije “What Would You Do” (Šta biste vi učinili) bili šokirani kada su čuli kako suprug galami na svoju trudnu suprugu zbog njene težine. Hoće li ti prolaznici pomoći ženi? Ili će samo mirno nastaviti dalje?

Prema WebMD-u, žena koja ima normalnu tjelesnu težinu za svoju dob i visinu dobije oko 10-15 kilograma za vrijeme trudnoće. Ovo se čini kao velika brojka, ali za tu ženu, ta joj brojka pomaže da zdravo prođe kroz trudnoću kako bi se dijete razvilo i ojačalo. Ova težina nešto je čega su žene već svjesne, ali su i pomalo samosvjesne, tako da može doći do problema kada muškarci počnu spominjati te dodatne kilograme.
Takav je bio slučaj tokom ove epizode. Suprug i supruga (oboje su glumci) zajedno su vježbali, ali je tada suprug počeo vrijeđati svoju suprugu govoreći joj da je debela, lijena i neprivlačna.

Umjesto da dopuste ovakav napad, mnogi su prolaznici pokušali stati u obranu ove žene. Čak i kada je suprug nastojao njih vrijeđati, ovi su stranci bili nepopustljivi i nastojali su učiniti što su mogli za povrijeđenu ženu.

Pogledajte dio ovog eksperimenta na snimci!