Đavo nikad ne spava: Egzorcistički obred nad tinejdžerkama prestravio cijelu Argentinu! (Video)

Tinejdžerke uzrasta od 17 do 19 godina, prestravile su svoje drugove iz razreda kada su se u nekontrolisanim grčevima jedna po jedna srušile na zemlju.

Uznemirujući snimci su zabilježeni u argentinskom mjestu Santijago de Salavina, čiji mještani veruju da je jedanaest djevojaka opsjednuto zlim silama.

Njima je u pomoć pritekao lokalni sveštenik, ali i školski psiholozi. Razlog njihovog nekontrolisanog ponašanja i dalje je nepoznanica.

Nesvakidašnji događaj je preplašio i njihove roditelje, koji strahuju da je riječ o crnoj magiji. Snimak prikazuje da je jedan od lokalnih iscjelitelja Hulio Alis, angažovan od strane roditelja, pokušavao da specifičnim obredom oslobodi djevojku sile koja ju je zaposjela.
U obraćanju argentinskom “El Liberal”, Alis navodi da se svakodnevno sreće sa zlim duhovima koji ne biraju svoje žrtve.

– Vjernik sam i ovaj dar mi je dao bog kako bih pomagao ljudima. U mom poslu je mnogo gramzivih ljudi, koji bi dušu dali đavolu kako bi se na kraju okoristili – navodi Alis, a prenosi britanski Miror.

Nemili događaj u školi dogodio se kada je jedna od djevojaka sasvim neočekivano pala na zemlju i počela da se grči. U tim trenucima su je držala šestorica momaka, ali nisu mogli da je obuzdaju.

– Zlo postoji, đavo nikad ne spava… Djevojke su na meti nečastivog i ja ću se svim snagama boriti kako bi ih na neki način zaštitio – kaže lokalni sveštenik Lazaro Leiva.

U međuvremenu su se opsjednute djevojke vratile svojim redovnim aktivnostima u školi, a neki od poznavalaca prilika u ovom dijelu Argentine kao što je Dejvid Maldonado, tvrde da se radi o masovnoj histeriji.