Datum početka vaše veze (horoskopski znak u kome ste započeli ljubav) otkriva: KAKVA VAS OČEKUJE BUDUĆNOST SA PARTNEROM?

Važno je pamtiti datum kada ste otpočeli vezu, i to ne samo iz sentimentalnih razloga, već kako biste provjerili šta vam zvijezde predviđaju.

Od osvita civilizacije ljudi su se željeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost. Stari narodi su posmatrali svijet oko sebe, uočavali i bilježili promjene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti. Evo šta datum početka vaše veze, tj.horoskopski znak u kome ste započeli ljubav, predviđa vašoj vezi.

Ovan (21.3 – 20.4)
Ako ste vašeg partnera upoznali u periodu vladavine Sunca u prvom zodijačkom znaku, vaša veza može biti vrlo uzbudljiva, ispunjena strašću, ali i ljubomornim scenama, burnim raskidima i pomirenjima. Ovim vatrenim, impulsivnim znakom upravlja Mars, planeta ljubavne požude, energije i agresije pa nećete moći da izbjegnete svađe, ali će zato pomirenja biti vrlo slatka.

Ovan kao i Blizanci, simboliše dječiju dušu, zbog čega će i vaš odnos biti iskren i otvoren. Dok “imate oči samo za njega”, veza može samo da cvjeta.

Bik (22.4 – 21.5)
Ukoliko ste se u nekoga zaljubili u vrijeme vladavine Sunca u najsenzualnijem znaku Zodijaka, najvjerovatnije ćete uživati u svakom trenutku provedenom s njim. Bikom upravlja Venera, planeta uživanja, ljepote i ljubavi, zbog čega će vaša veza biti ispunjena maženjem i poljupcima, dodirima…

Takođe, zajedno ćete uživati i u muzici, posebno plesu, izložbama i izlascima, naročito u restorane koji su poznati po dobroj hrani. Ipak, u ovoj vezi povremeno može da doći do rasprava u vezi s finansijama.

Blizanci (22.5 – 21.6)
Možda i niste svjesni koliko ste imali sreće što ste vašeg partnera upoznali za vrijeme vladavine Sunca u trećem zodijačkom znaku. Lepršavim Blizancima upravlja Merkur, simbol komunikacije pa ćete zato i eventualne nesporazume i dileme uvijek moći da riješite razgovorom. A, razgovora vam nikada neće biti dosta…

Stalno ćete imati odličnu komunikaciju i uvijek pronalaziti način da bude bolja. Malo više romantike moglo bi unijeti dah svježine u vaš odnos, naročito ako ste predstavnik jačeg pola.

Rak (22.6 – 22.7)
Niste mogli izabrati bolji trenutak za početak veze nego u periodu vladavine Sunca u porodičnom, romantičnom znaku pod uticajem Meseca, simbola emocija i doma. Zato vam neće biti teško svoja naglašena osjećanja prema partneru pokazati u svakom trenutku, na neki vaš, poseban način.

Vaš talent za kulinarstvo može samo učvrstiti ovu vezu koja može potrajati mnogo duže nego što ste mogli i naslutiti, naročito ako ste dama. Ako ste muškarac, možete imati osjećaj da vas partnerka ‘guši’ izlivima emocija.

Lav (23.7 – 22.8)
U vrijeme vladavine Sunca u vatrenom Lavu, veze uglavnom započinju iznenada, i to onda kada se najmanje nadate. Ako ste partnera upoznali na nekoj sportskoj tribini ili na nekom koncertu, nikada vam neće biti dosadno. Pitanje je samo koliko će sve to potrajati…

Ukoliko ste dama, partner će se truditi da vam stavi do znanja da je on glavni, a ako ste muškarac, neće vam biti lako boriti se sa sujetom svoje izabranice. Ipak, sve što u sebi nosi prizvuk dramatike i nečeg djetinjastog, daje posebnu draž ovom burnom odnosu.

Djevica (23.8 – 22.9)
U ovoj vezi rođenoj u vrijeme vladavine Sunca u pedantnoj Djevici, može biti vrlo interesantno. Ovim znakom upravlja Merkur, planeta informacija i komunikacija pa ćete se često zajedno naći na mnogim zanimljivim mjestima, partijima, proslavama, rođendanima, uglavnom svuda gdje se nešto događa.
I nikada vam neće biti dosadno jer ćete se odlično dopunjavati i jedno drugo obavještavati o onome što ste čuli i vidjeli. Mogli biste takođe osnovati i neki zajednički biznis koji bi dao novu dimenziju vašem odnosu.

Vaga (23.9 – 22.10)
Vladavina Sunca u znaku partnerstva, nagovještava odlične izglede za uspjeh ove veze pod vladavinom Venere, planete ljubavi i uživanja. Iako Vaga simboliše harmoniju, poželjno je da neko od partnera ima više planeta u zemljanim znacima, Biku, Djevici ili Jarcu.

Problemi u ovoj vezi mogu se pojaviti onda kada se neko od vas ne bude mogao odlučiti između dvije ili više opcija u vezi sa zajedničkim životom. Probleme ćete uvijek lakše nadvladati s bombonjerom ili cvijećem, kartama za koncert, posebno ako ste muškarac.

Škorpija (23.10 – 22.11)
U doba vladavine Sunca u erotičnoj Škorpiji, znaku koji simboliše požudu i jake nagone, rađaju se uglavnom burne veze, ispunjene ljubomornim scenama i strastvenim pomirenjima. Pod uticajem Plutona i Marsa, planete erotike i moći, nikada vam neće biti dosta uživanja s onim koga ste izabrali.

Međutim, možda ćete upravo zahvaljujući pronicljivosti svog tajanstvenog partnera, otkriti i onu drugu, nepoznatu stranu svoje prirode. Ipak, izbjegavajte situacije u kojima bi do izražaja mogla doći partnerova ljubomora.

Strijelac (23.11 – 21.12)
Ako ste već imali sreće da započnete vezu u doba vladavine Sunca u avanturističkom Strijelcu, opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima s onim ko vas je privukao. Nikada vam neće biti dosta putovanja udvoje, bilo da je riječ o dužim ili kraćim boravcima na nekim interesantnim destinacijama.

Nikada vam neće biti dosadno, jer će biti i svađa i pomirenja, i raskida i obnova veze pod najneobičnijim okolnostima. Ipak, pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije, ‘vuku’ vas neki novi doživljaji, naročito ako ste muškarac.

Jarac (22.1 – 20.1)
Sve i da niste planirali neku ozbiljnu vezu, s ovom začetom u vrijeme vladavine Sunca u naizgled hladnom Jarcu, imate sve izglede da s partnerom ostanete zajedno do kraja života. U ovoj vezi, pod uticajem starog, dobrog Saturna, planete odgovornosti, nikada vam neće nedostajati osjećaj sigurnosti i ušuškanosti, naročito ako ste predstavnica nježnijeg pola.

Nema toga što će za vas dvoje biti nedostižno, jer zajedno ste uvijek jači. Kada poželite da se prisjetite zajedničkih uspomena, krenite s partnerom u dužu šetnju.

Vodolija (21.1 – 19.2)
Ukoliko je vaša veza rođena u vrijeme vladavine Sunca u ovom buntovnom, iznenađenjima sklonom znaku, nema toga što zajedničkim snagama nećete moći postići. Naravno, pod uslovom da partnera nikada ne ‘gušite’ i ne uskraćujete mu slobodu izbora i odlučivanja, bez obzira kog ste pola.

Međutim, ono što je drugima normalno, i vama i vašem partneru poslije nekog vremena može postati dosadno. Jer, ne treba zaboraviti da je vaš odnos pod uticajem hirovitog Urana, planete koja simboliše promjene i avanture.

Ribe (20.2 – 20.3)
Ukoliko je vaša veza rođena u jednom od najromantičnijih i najemotivnijih znakova Zodijaka, imaćete priliku da s partnerom uživate u nekom vašem zajedničkom svijetu, sazdanom od snova i uživanja. Pod uticajem Neptuna, planete koja simboliše zanos i zaljubljenost, već prilikom prvog susreta vjerovatno ste osjetili da jednostavno pripadate jedno drugom.

Uživaćete u muzici, plesu, partnerovoj kreativnosti, a posebno zadovoljstvo predstavljaće vam romantične večere, pod svjetlošću svijeća, uz degustaciju omiljenog pića, vjerovatno vina.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!