DARIVANJA: Šta odabir novogodišnjeg poklona govori o vašem partneru?

Da li ste znali da baš odabir poklona mnogo otkriva o vašem muškarcu?


Baš ono što ste željeli
Ne treba zanemariti pritisak koji svaki muškarac osjeća kada svojoj voljenoj osobi treba da priredi iznenađenje. Još ako vam pokloni ono što ste baš željeli to bi moglo da znači da je vaš Romeo skoro „vidovit“ ili da vam čita misli. Ako vam dragi donese ‘sitnicu’ koju ste jednom, onako uzgred, spomenuli, znajte da on mnogo ulaže u vašu vezu i stalno misli na vas., piše Cosmopolitan

Nešto „slatko“
Plišani meda ili muzička kutija koja svira „vašu pjesmu“ je simpatičan poklon, ali, morate priznati, i nešto stereotipno. Nažalost, kad muškarci krenu u šoping, i to namjenski, trude se iz sveg srca da nađu idealan poklon za svoju dragu. Uvijek traže nešto romantično što će probuditi osjećanja kod vas. Krajnji rezultat: Dobio je nulu za kreativnost, a maksimum poena za trud. Slijedeće godine dajte mu nekoliko nagovještaja šta biste željeli i time ćete mu mnogo olakšati život.

Praktičan poklon
Ako vam vaš alfa mužjak uvijek poklanja praktične sitnice (alat za kola, kišobran ili baterijsku lampu) vjerovatno želi da on bude ukras u vašem domu i srcu. Ovim neromantičnim i više nego praktičnim poklonima želi da vam kaže: “Ja brinem o tebi”.

Zato se nemojte truditi da mu date neki mig šta biste željeli ubuduće – neće ni primijetiti vaše male signale.