Dar iz prirode: Recite zbogom povišenom holesterolu, glukozi u krvi, masnoćama i trigliceridima!

Terapija koja se preporučuje u ovom, ili sličnim slučajevima, je nadasve prirodna.

Odlučite se na sistematski pregled, želite provjeriti u kakvom ste zdravstvenom stanju. I onda vam se dogodi nevjerojatna stvar, nalaz krvi pokaže kako su iznad normale razine glukoze, uree, holesterola, triglicerida i lipida, imali vrijednosti koje daleko prelaze normalne razine.

A terapija koja se preporučuje u ovom, ili sličnim slučajevima, je nadasve prirodna. Naime, kako piše fhfn.org, rezultati su zapanjujući, a vide se već nakon jedne godine.

Recept za čudesni tretman koji će vam poboljšati sliku krvi

Svaki dan kroz četiri sedmice trebali bi konzumirati bundevu. Kupite organsku, ili uzgojite ako možete. Prva stvar koju morate napraviti jest oguliti 100 grama bundeve, dodati je u blender, sipati malo vode (voda samo) i dobro pomiješati. Dobiti ćete vitaminsku bombu! Smoothie od bundeve.

Kada ste napravili ovaj smoothie morate znati da se konzumira na prazan želudac. 15-20 minuta prije doručka.

Osim toga, ovaj tretman nema kontraindikacija, jer se sastoji od prirodnog povrća i vode. Imajte na umu da ne koristite šećer ili druge dodatke.

U bundevama se, naime, nalaze aktivni sastojci koji eliminiraju sve LDL kolesterol iz arterija, kroz urin. Napitak može očistiti arterije i nakon konzumiranja osjećat ćete se osvježeno i energičnije.

(dnevno.hr)