Danijela (34) i Goran S. (37) iz Beča: Roditelji nakon 9 godina, moći vidovitog Ade jače od vještačke oplodnje!

Danijela S. (34) i Goran S. (37) iz Beča bili su u braku devet godina. Skladne odnose narušavala je samo činjenica da se nisu uspijevali ostvariti kao roditelji. 
Brak je od samog početka normalno funkcionisao, sve je bilo u redu, vladala je ogromna ljubav i poštovanje među nama, radili smo dobre poslove, jedino, djeteta nije bilo. Sve smo pokušavali ne bi li postali roditelji, ali, nismo se micali s mrtve tačke. Nakon neke četiri godine braka, već smo upali u depresiju i nervozu, svađe su postale naša svakodnevnica.
Svađali smo se iz čista mira, prebacujući krivicu jedno na drugo. Goran je tvrdio da je do mene, ja sam isto govorila njemu. Tad počinjemo s odlascima ljekaru, i sve i jedan nalaz koji smo odradili, bio je uredan. To nas je baš začudilo – prisjeća se Danijela.
U narednoj godini, njih dvoje se odlučuje za vantjelesnu oplodnju. Skupili su novac i ukupno potrošili skoro 30.000 maraka, ali, trudnoće id alje nije bilo.
Tada već sumnjamo na crnu magiju. Nismo baš vjerovali u te stvari, ali sve smo drugo pokušali i samo nam je to preostalo. Kontaktirali smo vidovitog Adu, on je otvorio naše zvijezde i analizom je odmah rekao koji problem imamo; da već duži vremenski period pokušavamo da dobijemo potomstvo, da je  sve u redu s medicinske strane ali da je u pitanju crna magija koja je blokirala centar za trudnoću. Magija je bila urađena mojoj majci ali pošto smo mi jedno tijelo i jedna duša, prešlo je i na mene. Magija je vremenom ojačala, blokirala me. Uglavnom, Ado je radio tretmane na daljinu 49 dana, zlo se sa nas skinulo, naše su se zvijezde očistile. pet mjeseci kasnije ostala sam trudna.
Nakon devet godina borbe, stotina nalaza, injekcija, troškova, briga, stresova – Ado je riješio naš problem. On je genije! – kaže Danijela.