Današnji horoskop (18.1): Ribe umiru od ljubomore, a Djevicama se smiješi novčani dobitak!

Saznajte šta vas sve čeka u sferama posla, ljubavi i zdravlja u četvrtak 18. januara 2018. godine.
OVAN
POSAO: Niste zadovoljni situacijom u koju vas je doveo vaš poslovni partner pa su moguće nesuglasice i svađe sa njim. Pokažite mu da ćete uraditi sve da zaštitite svoj interes.
LJUBAV: Vodite se svojim emocijama i ne razmišljate racionalno. Dopustili ste da vas vode potrebe i impulsi. Moguće je da ćete u nekom trenutku imati i nove ljubavne probleme.
ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim alergijama. Skloni ste smetnjama i novim tegobama, a stanje organizma vam je generalno oslabljeno. Nije vam lako da sve sasvim dovedete u red.

BIK
POSAO: Djeluje vam da je nemoguće da se neke stvari u poslovnom okruženju bolje organizuju. Niste spremni da se suočite sa svojim greškama. Važno je da pokušate da se postavite zrelije i odgovornije.
LJUBAV: Očekuje vas lijepa komunikacija sa voljenom osobom. Emocije su vam sasvim stabilne. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete poznanstvo koje će kasnije voditi do ljubavne veze.
ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta ali ne biste trebali da očekujete neke veće probleme. Povećajte unos vitamina, minerala više odmarajte i pazite na to da vam ishrana bude uravnotežena.

BLIZANCI
POSAO: Niste pretjerano raspoloženi za poslovno okruženje, pa ćete se potruditi da sebi obezbijedite što više slobodnog vremena danas. Potrebno vam je da se malo odmorite.
LJUBAV: Emocije vam se mijenjaju iz dana u dan. U ovom trenutku ni sami ne znate koga volite i želite više. Dvije različite osobe vam poklanjaju pažnju i ljubav, a na vama je da birate.
ZDRAVLJE: Prolazna aritmija je moguća ili neki manji problemi vezani za srčani sistem. Povedite računa ako ste već do sada imali takav vid problema kako ne bi došlo do većih komplikacija.

RAK
POSAO: Očekuje vas pozitivna atmosfera ako se bavite prodajom nekretnina. Moguće je da ćete ostvariti uspjeh na ovom planu. Pred vama je faza u kojoj se zarada može značajno povećati.
LJUBAV: Uznemireni ste iako nemate neki konketan razlog za to. Djeluje vam da partner previše balansira i da je nesiguran. Pokušajte iskreno da porazgovarate sa njim i da riješite neke svoje dileme.
ZDRAVLJE: Moguća je prolazna prehlada ili neki manji problemi sa zdravljem koje ćete brzo uspjeti da riješite. Potrudite se samo da se ne forsirate previše i da nađete dovoljno vremena za odmor.

LAV
POSAO: Očekuje vas kraće poslovno putovanje na kom možete da riješite neke probleme od ranije. Pred vama je faza u kojoj ćete uspjeti da napravite važan pomak na poslu.
LJUBAV: Pojavila se nova osoba koja privlači vašu pažnju. Dopada vam se njena nonšalancija i opušten stav koji ima prema životu. Daćete sve od sebe kako biste je osvojili i privukli sebi.
ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj ili neki manji problemi sa disajnim putevima. Izbjegavajte cigarete ili bilo kakav dodir sa duhanskim dimom. Potreban vam je čist i svjež vazduh.

DJEVICA
POSAO: Očekuje vas isplata nekog novca. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji na materijalnom planu. Pred vama je šansa da ostvarite planove koje imate duže vrijeme.
LJUBAV: Niste sasvim sigurni u svoje emocije. Potrebno vam je neko vrijeme da razmislite o onome što želite. Nemojte da donosite nagle odluke kako se kasnije ne biste kajali.
ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera, mogući su manji problemi na ovom planu. Redovno proveravajte krvnu sliku ako ste već imali neke probleme po tom pitanju a pazite i na holesterol.

 

VAGA
POSAO: Problemi sa koncentracijom su mogući. Očekujete poslovne promjene, a niste uložili neophodan trud da se one dese. Vrijeme je da poradite na boljoj organizaciji svog posla.
LJUBAV: Velikodušni ste i dajete voljenoj osobi sve ono što traži od vas. Niste okrenuti svojim željama i potrebama. Nadate se da će ona prepoznati vašu požrtvovanost i iskrene namjere.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa niskim pritiskom vas opterećuju ali ne biste trebali da očekujete značajne tegobe. Važno je da dovoljno odmarate i da se ne forsirate na bilo kom planu.

ŠKORPIJA
POSAO: Moguće je da ste se malo ulijenili i da niste spremni da uložite pretjerano veliki trud u poslovne projekte danas. Potrebno vam je da se malo odmorite i regenerišete.
LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka zauzeta osoba, moguće je da sa njom ipak nećete ostvariti emotivnu vezu. Sačekaćete novo poznanstvo i priliku za javnu vezu.
ZDRAVLJE: Moguće je da imate neke unutrašnje dileme i probleme koji vas opterećuju, pa se zbog toga ne osjećate dobro. Skloni ste i tegobama vezanim za nesanicu i stres.

STRIJELAC
POSAO: Sumnjate u iskrenost svojih saradnika i smatrate da ne možete da se oslonite na sve njih. Vjerujte svojim instinktima. Za sada nemojte mnogo da otkrivate o svojim namjerama.
LJUBAV: Niste sigurni na koji način da priznate osobi koja vam se dopada šta osjećate prema njoj. Potrebno vam je još malo vremena da skupite hrabrost da joj priđete na pravi način.
ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osjetljiv. Skloni ste generalnoj napetosti i grčevima u mišićima. Povećajte unos magnezijuma, idite na masažu, spremite toplu kupku da se opustite…

JARAC
POSAO: Očekuje vas razgovor sa nadređenima nakon kog neke stvari i dalje mogu ostati nejasne. Potrebni su vam konkretniji odgovori. Moguće je da niste zadovoljni situacijom.
LJUBAV: Priželjkujete ulazak u brak i promjene na emotivnom planu, ali niste sigurni da li i voljena osoba želi isto što i vi. Pokušajte da otvoreno razgovarate o svojim emocijama.
ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima koja su vam jako osjetljiva. Skloni ste problemima sa kičmom i neophodno je da pazite na sebe. Ne dižite težak teret i ne opterećujte kičmu.

VODOLIJA
POSAO: Ukoliko ste planirali putovanje u inostranstvo, bolje bi bilo da ga odložite. Trenutno nemate povoljne aspekte na ovom polju. Vrijeme je da se posvetite planovima koje imate u mjestu boravka.
LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u znaku Vage ali vam djeluje da trenutno nije najbolje vrijeme da joj priđete. Moguće je da ste iz nekog razloga stekli pogrešan utisak da nije zainteresovana.
ZDRAVLJE: Povedite računa o osjetljivim očima i provjerite svoju dioptriju kada budete imali priliku za to. Nemojte da naprežete oči previše a čuvajte se i sitnijih povreda u tom predjelu.

RIBE
POSAO: Povoljan je trenutak da zatražite pozajmicu ili da dobijete odobrenje kredita iz banke. Pomoć na polju finansija dolazi. Konačno ćete uspjeti da dođete do dosta bolje situacije.
LJUBAV: Ljubomorni ste ali vam je teško da to otvoreno pokažete voljenoj osobi, pa se ponašate pasivno- agresivno. Možda bi bilo ipak bolje da o svemu iskreno porazgovarate.
ZDRAVLJE: Debelo crijevo vam je osjetljivo. Pazite na svoju probavu. Ako osjetite neki jači bol u donjem dijelu stomaka, javite se ljekaru za svaki slučaj. Skloni ste zdravstvenim problemima. (astrousluge.com)