Danas u ranim popodnevnim satima nastupaju negativne kosmičke energije – evo šta trebate uraditi

Piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Danas  u ranim popodnevnim satima nastupaju prirodne kosmičke negativne energije,evo kako se manifestuju i kako će se odraziti na naše zdravstveno polje.

Danas nešto prije 12 : 30 h iz kosmosa nam stižu jake struje negativne energije koje će veoma nepovoljno uticati na naše zdravstveno polje, kako tjelesno tako i psihološko.

Naime energije dalekog kosmosa nam ovih narednih sati donose simptome kao što su, vrtoglavica, teški čeoni dio sa blagim pritiskom na očne kapke, stegu u grudima, lupanje srca, neujednačen krvni ali i očni pritisak, napetost, nervozu kao i nesanicu, iscrpljenost, pospanost ali i stomačne tegobe kod nekih.

Ovo su uglavnom simptomi koji će nas pratiti narednih sati, stoga nema potrebe za panikom, već smireno i opušteno sačekajte da prođu negativne energije i neće biti posledica.Pojedinci koji baš ne mogu podnijeti jake simptome zbog jakog talasa negativnih kosmičkih energija mogu potražiti pomoć ljekara. Savjet ostalima je da ne uzimaju previše tečnosti i da uzimaju slabiju hranu,voće i salate što više. Povlačenje energija očekuje se sutra u kasnim popodnevnim satima.

Kod ovakvih energija važno je naglasiti da i prije samog formiranja negativnog sfernog aspekta ovoga puta četiri sata prije i oko tri i po sata kasnije tih energetskih snopova mogu se očekivati slični simptomi.

Napominjem, razloga za paniku apsolutno nema. (Ezosvet)