Danas se sve iz korijena mijenja: ZAŠTO SE 22.02.2022. SMATRA TAČKOM BEZ POVRATKA

22.02.2022. se smatra tačkom Alfa i Omega. Na vremenskoj liniji, ovaj trenutak ima sasvim druge parametre, jer je portal prelaska u najnoviju ljudsku istoriju.

Kvantni skok je drugo ime za ovaj fenomen. Ovaj dan je dobro provesti u planiranju svog života.

22. 22. februara zapišite sebi ciljeve u četiri oblasti života. Ali zapamtite da ste vi kuća! Sve ostale oblasti života zavise od vašeg stanja. Dakle, uzmite olovku!

IZRAĐIVANJE PRAKSE: INVENTAR ŽIVOTA

1. Šta želite za sebe: obrazovanje, znanje, kvalitete.

Kvantni skok podrazumijeva opipljivu nadogradnju onoga ko ulazi u novu paradigmu. Ako ne želite da budete izostavljeni iz broda, koji ubrzava i prelazi u novu dimenziju, biće vam potrebna nova svojstva.

Stoga, postavljamo ciljeve za sebe. Dodajte svom životu ono što će vas odvesti u drugu dimenziju:

Obrazovanje: kursevi, predavanja za proširenje pogleda na svijet Stanje: psiholog, meditacija, joga, molitva kreativnost – sve što harmonizuje psihu i daje moć nad životom. Tijelo: sport, ples, tjelesna psihologija, joga. Mi mijenjamo naše karakteristične postavke – zaštitee sve ono što vam šteti: slatkiši, lijnost, odugovlačenje, anksioznost.

Napišite ih na posebnom listu, naspram njih pišemo njihova korisna svojstva.

Na primjer, lijenost je sposobnost odmora na vrijeme, sposobnost meditacije i talenat za nečinjenje, za oporavak duše i tijela. Odugovlačenje je spoznaja da se bavite poslom koji vama ne odgovara. Strah otkriva šta vam je najvrijednije! Ukazuje na strah od gubitka nečega, ili obrnuto (!) da se nešto dobije.

Uostalom, samo zamislite!

Vi, nakon što ste pronašli ono o čemu ste sanjali, radikalno ćete se promijeniti! Ne poznajete sebe ovako. Nemate pojma kako da budete/živite kao nova osoba. Ovo su novi načini, navike, nivoi zdravlja i još mnogo toga što možda niste ni slutili do preokreta!

Sve je u vezi sa Strahom od nepoznatog, koji vas može spriječiti da postignete ono što „nekako” želite.

2. Lični odnosi – šta želite od njih, šta biste željeli da promijenite u njima.
Poboljšajte ono što imate: zajednička putovanja, izlasci, rad na vezi, posvećenost jedno drugom itd.

Zamislite svoju vezu kao idealnu. Kakva bi ona bila? Šta bi vaš muškarac radio za vas? Tako ćete uskoro doći do stepena na kojem želite da budete!

3. Vaša reputacija. Slava i popularnost
Ako niste na mrežama, to znači da jednostavno ne postojite, to su uslovi nove realnosti. Internet je kolektivna svijest. Kako vas svijet vidi? Kako se predstavljate svijetu?

4. Profesija. Novac. Profesionalni razvoj.
Šta vam može pomoći da se profesionalno razvijete? Zapišite ciljeve. Gdje želite da stignete za godinu dana? Ko su poslovni partneri koji vam mogu pomoći da stignete do cilja?

Zašto je ovo magičan broj?
Ovaj datum je lijep i zato što počinje u utorak i 22. lunarnog dana. Dakle, na šest dvojki dodajemo još tri i dobijamo devet dvojki.

Devet je apsolutno magičan broj. Ako ga dodamo bilo kom broju, u zbiru svih cifara dobijamo ono što je bilo do devet.

Na primjer, 1 + 9 = 10. Jedinica nakon dodavanja nule ostaje ista jedinica.

22 + 9 = 31, i dalje dobijamo četvorku (3 + 1), kao što je 22 (2 + 2) dalo ukupno 4. I tako dalje.

Dakle, 9 je poseban broj. A devet dvojki pokazuje tačku bez povratka. Tačka do koje su se akumulirali određeni periodi promjena, a sada se ova kvantitativna pretvara u kvalitativne promjene. Budite sigurni da je budućnost već stigla.

A sada – za znakove Zodijaka. Šta se dešava na ovaj datum – reći će nam nebo.

Škorpija, Vodolija, Jarac, Ribe, Bik, Rak i Djevica će posebno osjetiti ovaj kvantni pomak.

Za ove znakove promjene će biti veoma primjetne. Sjećaćete se svog života prije i poslije, i čuditi se. Međutim, potrebno je individualno čitati svoj horoskop kako biste znali u kojoj će oblasti biti ove promjene.

Kod Ovna, Strijelca, Vage ovaj osjećaj promjene je već prošao.

Blizanci i Lav i dalje prolaze kroz krizu, imaju situaciju traženja.

Za ove znakove je dobro da aktivnije razmatraju paletu novih stvarnosti u koje mogu da uđu. Svijet je u protekle dvije godine prečesto zastajao i počinjao iznova. Dao nam je priliku da svoj život preokrenemo iz korijena!