Danas se “sudaraju” Mars i Uran: POVEĆAN RIZIK OD NESREĆA!

Pred nama je kosmički događaj koji donosi velike promjene! Rođeni na prelazu između Ovna i Bika, Raka i Lava, Vage i Škorpije, Jarca i Vodolije mogu ovo prilično da osjetite

Danas će planete Mars i Uran udružiti svoje snage u znaku Ovna. Planeta Mars u astrologiji označava fizičko/instinktivnu narav i simbolizuje našu sposobnost da se dokažemo i da nametnemo svoju volju, dok Uran predstavlja prasak, iznenadne događaje i višu silu. Sudar ovih planeta događa se vrlo rijetko, a donosi nešto neočekivano na šta ne možemo da utičemo.

Susret Marsa i Urana u nama će podstaći želju da podvučemo crtu na dosadašnje odnose i djelovanja i da se oslobodimo svih situacija koje su nam izazivale stres i koje su nas ograničavale. Takođe nas podstiče na slobodnu volju, ali i na bunt.

Kako se spoj planeta događa u znaku vatrenog Ovna, koji je po prirodi impulsivan, agresivan i nestrpljiv, može doći do konfliktnih i rizičnih situacija. Treba oprezno pristupati svim odnosima i promjenama koje želimo da napravimo. U suprotnom bi moglo doći do sukoba.

U ovoj nedjelji mir će nam biti prijeko potreban, što će biti teško izvodljivo s obzirom na ovakvo planetarno djelovanje.

Ipak, ovu rijetku situaciju možemo da preokrenemo i u svoju korist. Ovih dana ćemo biti ohrabreni da donesemo odluke na koje se već duže vrijeme nismo usudili. To može biti pokretanje novog projekta, reorganizacija, prekid loših odnosa… Može se dogoditi ono što je trebalo već davno prije. Važno je samo dobro promisliti o svim odluka i ne nagliti s njima. Ništa ne treba preduzimati u ljutnji i bijesu, već smireno i promišljeno.

Preporučuje se oprez prilikom korišćenja različitih aparata, alata, struje i vatre, a nikako se ne preporučuje odlazak na mjesta i putovanja koja su potencijalno opasna. Takođe, biće povećan rizik od nesreća pa posebno trebamo biti oprezni i u saobraćaju.