Danas od 13 sati negativne kosmičke energije zauzimaju našu atmosferu: EVO KAKVE NAM TEGOBE DONOSE

Za aura.ba piše Zoran Petrović Šumadinac

Za aura.ba piše Zoran Petrović Šumadinac

Zoran Petrović Šumadinac, ezoteričar, parapsiholog i radiesteziolog,čitatelje Aure savjetuje i upozorava na fenomem negativne kosmičke energije u koji ulazimo već danas.

Danas od 13:10 časova, negativne kosmičke energije zauzimaju našu atmosferu, nanoseći pregršt negativnih snopova kosmičke energije. Ova pojava je prirodna i ničim nije drugim izazvana, a protiv nje se ne možemo boriti, jer se radi o prirodnim energijama koje dolaze iz kosmosa.

Ovi talasi prouzrokovat će mnogima tegobe (Veliki pritisak u čeonom dijelu, teške oči tj. blaga zamućenost ili kratkovidost, povremeno stega u grudima, lupanje srca, pad krvnog pritiska, pospanost, malaksalost pa i napetost blagu u psihološkom dijelu).

Preporučujem da se opustite što više, šetnju danas da zaobiđete, osim ako ne morate i što više vitamina prirodnog. Nemojte uzimati antibiotike i ostale lijekove jer vam neće pomoći. Samo se prepustite i čekajte da simptomi sami prođu. Ova pojava prolazi sutra od 11:20 časova i tada će se polako normalizovati i naša atmosfera.