Danas je pun Mjesec u Vagi: Idealan dan za mirenje sa bivšima

Astrologinja Vesna Grujić posmatra svijet oko sebe. Nije sve kao što izgleda, a nije ni kako smo zamislili. Radi od 8:30h, čeka da zvoni u 16:30h i počne da živi onaj ljepši dio dana. Voli svoju mačku. Ne voli da ustaje rano. Ne voli jagode. Voli da gleda u zvijezde. I ove nebeske i one astrološke. Možda tu pronađe odgovore. Tel./Viber: 00 381 600260378

Vladar Vage je Venera, simboliše ljepotu i ljubav prema sebi i drugima, kao i mnoge druge stvari kojima se ovog puta neću baviti.
Savršen dan za ljubav. Da započete novu vezu, pomirite se sa bivšom, ako je zaslužila, sredite svoje utiske o cjelokupnom odnosu ali i da volite i razmazite sebe.

Izvedite sebe na kafu i kolač, poslije toga idite u spa centar, malo masaže bi vam dobro došlo. Poslije toga frizer i nokti, ma šta god zamislite i što vam prija.
Ako niste u finansijskoj situaciji, napravite spa u kući. Kada i mirišljave soli, kap eteričnog ulja pomorandže i opa-la, eto vas u bajci. A možete i napraviti svoje kućno parno kupatilo, samo se istuširajte vrućom vodom i ne otvarajte vrata i prozor kupatila. Pustite vodu da teče dok se sve ne zamagli i ne osjetite kako vam se otvaraju pore.

Dan je dobar i za sređivanje doma, mada ja prednost dajem sebi. Upalite mirišljave štapiće da osvježite prostor.

Pun Mesec u Vagi je pogodan za ljubavne rituale.
Ako ste sami i čeznete za drugom polovinom, napišite pismo toj budućoj idealnoj polovini u kojem ćete navesti sve lijepe događaje i njene osobine i zahvalite joj se za sve lijepe trenutke koje ste proveli zajedno. Opišite sve ono što iskreno želite, sa što više detalja.


Stavite pismo u koverat, zatvorite ga i sklonite na tajno mjesto i čekajte da Univerzum uradi svoje.
Lijep i miran dan vam želi.

(Lek za dušu)