Danas je mlad Mjesec u Vagi: SPAJA NESPOJIVO, ŠANSA ZA VELIKE ŽIVOTNE PROMJENE

Ovaj magičan spoj Mjeseca i Vage donosi svježu kreativnu energiju i mnogo ideja, samo je bitno da ih iskoristite na pravi način i u pravo vrijeme.

U utorak, 9. oktobra 2018. godine mlad Mjesec ulazi u znak Vage i donosi nevjerovatan talas pozitivne energije, piše Lovesensa. U vama je skrivena promjena i želja za ljepšim životom, a ova Mjesečeva faza pomaže da postavite temelje za kulu svojih snova.

Mlad Mjesec donosi šansu da radimo na unapređenju sposobnosti i vještina, bez granica. Takođe, ovo je dobar period da u romantičan odnos vratite ravnotežu i raščistite nered negativnih osjećanja.

Pojava mladog Mjeseca je asocijacija na rađanje, novi početak, mogućnost da se ponovo dokažemo u mnogim poljima, ali u kombinaciji sa mudrom Vagom, donosi šansu za velike životne promjene. Energija Vage podstiče da prvo ostvarite mir, kako unutrašnji, tako i da vratite mir u dom i mnoge odnose. Vaga zahtijeva ravnotežu i ima osjećaj za savršen red, pa će vas u narednom periodu naučiti važne lekcije.

Mlad Mjesec u Vagi spojiće nespojivo, bez obzira da li se radi o ljubavi ili poslovnim ambicijama. Ovaj magičan spoj Mjeseca i Vage donosi svježu kreativnu energiju i mnogo ideja, samo je bitno da ih iskoristite na pravi način i u pravo vrijeme.

Ne zaboravite da je nedavno Venera krenula retrogradno i da se njeno kretanje unazad negativno odrazilo na mnoge romantične odnose, ali mlad Mjesec u Vagi i entuzijazam koji donosi učiniće da konflikte malo zamijene smijeh, sreća i lkepša nadanja.

Međutim, mnoga usamljena srca željet će da ostanu sami, fokusiraju se na svoj život, duhovni razvoj i napredak u svakom smislu.

Iako sve zvuči savršeno, planovi se neće sami od sebe ostvariti, već je potrebno u njih uložiti, vrijedno raditi i iskreno vjerovati u mogućnost lične transformacije.

Zvijezde su vam osvjetlele stazu do ispunjenja želja, pazite da vaša neiskrenost i neupornost ponovo na njoj ne stvore mrak!