Danas je Mjesec u Raku: Iskoristite neke lijepe energije

Astrologinja Vesna Grujić posmatra svijet oko sebe. Nije sve kao što izgleda, a nije ni kako smo zamislili. Radi od 8:30h, čeka da zvoni u 16:30h i počne da živi onaj ljepši dio dana. Voli svoju mačku. Ne voli da ustaje rano. Ne voli jagode. Voli da gleda u zvijezde. I ove nebeske i one astrološke. Možda tu pronađe odgovore. Tel./Viber: 00 381 600260378

Danas je Mjesec u Raku. U sekstilu s Marsom u Biku donosi neke lijepe energije. Pa možete da se izvadite s finim doručkom, ako ste zabrljali juče na Dan zaljubljenih.

Imaćete potrebu da ugađate voljenima i da ih pazite i da uživate u njihovom lijepom raspoloženju.

Napravite planove za vikend koji ćete provesti sa porodicom i bliskim prijateljima. Na primjer, iznenadite voljenu osobu tako što ćete skuhati ono što najviše voli i u čemu uživa. Napravite porodični ručak i pozovite rođake koje volite, a niste se vidjeli već neko vrijeme. Organizujte druženje s prijateljima uz kolače i vino. Ne mora da bude ništa skupo i veliko.

Ovih dana će se ljudi oduševljavati malim stvarima kojima im se daje do znanja da su nekom bitni.

Poslije turbulentne nedjelje, očekuje nas miran i opuštajući vikend. Odmorite se i napunite baterije jer od ponedeljka opet kreće akcija.