Danas je magični dan 2-2-2: KAKO URADITI RITUAL ZA ISPUNJENJE SVAKE ŽELJE

Danas je povoljan dan za rješavanje ljubavnih dilema! Iskoristite 22. februar, dan harmonije i poželite želju…

Danas je 22. 2. 2019. godine i prati nas nevjerovatna energija anđeoskog niza brojeva 2-2-2, piše Lovesensa.

Povjerenje, ljubav i lojalnost – to je ono što danas treba da pokažemo svemiru kako bi se naša želje ispunile. Niz brojeva 2-2-2 označava apsolutnu harmoniju, zato je ovo dan kada treba oprostiti ili zamoliti nekoga za oproštaj. Danas anđeli podsjećaju na važnost zajednice, porodičnog duha i ljubavi.

Vrijeme je da riješite neke porodične odnose i ponovo uspostavite kontakt s bliskim ljudima. Niz brojeva 2-2-2 donosi žensku, majčinsku energiju, brižnost i požrtvovanost za druge. Važno je da očistite karmu i učinite neko dobro djelo. Pomozite nekome kome je pomoć zaista potrebna i Univerzum će vam to dvostruko vratiti.

Energija niza brojeva 2-2-2 briše sve razlike i pokazuje da smo svi isti, željni ljubavi i osmjeha. Današnja energija pomaže da se lakše suočite sa problemima i pronađete rješenje. Osjećate kao da se jedan težak ciklus života završio i nevidljiva sila vas vodi ka ljepšoj budućnosti.

Ovo je naročito povoljan dan za rješavanje ljubavnih dilema i prepreka, jer će se mnoga srca otvoriti i otkriće se najljepše romantične tajne. Oni koji su usamljeni danas treba da pokažu koliko su spremni da se prepuste čaroliji ljubavi.

Ne zaboravite i na jedan važan ritual, u toku dana pogledajte u nebo, zažmurite i zamislite želju. Ako je želja dovoljno iskrena, magija niza brojeva 2-2-2 donijeće nevjerovatnu energiju koja vas može uvjeriti da se snovi često pretvaraju u stvarnost.