Damir Redžepagić, najbolji bh.sprinter: Hidžama i masaže za nove rekorde

Podijelite ovaj tekst i tako učestvujete u nagradnoj akciji „Aure“ i „Bambina centra“. Darujemo besplatne tretmane hidžame i masaže. Damir svaka tri mjeseca odradi hidžamu, a sedmično najmanje dva puta je na masažama u „Bambina centru“ na Dobrinji, koji su moji sponzori.

Najbrži u BiH i naš rekorder u atletici, 21 – godišnji Damir Redžepagić redovan je na tretmanima u „Bambina centru“. Kaže da za sprinterske rezultate tokom zadnjih godina ponajviše duguje tretmanima hidžame i masaže koje obavlja kod Elvira Bašića.

Damir je aktuelni prvak BiH na 100 i 200 metara; i iz godine u godinu popravlja svoje sprinterske rezultate. Član je sarajevskog AK „Atleta“ Novi Grad i jedan od najperspektivnijih atletičara u BiH, student je druge godine Pravnog fakulteta, bavi se i modelingom. Atletikom se bavi od malih nogu, bio je juniorski prvak države na 400 metara, te državni rekorder na 400 m.

Za njega kažu da je poseban atletičar i sportista. Nisu ga zaobilazile povrede na sportskim terenima; sve ih je sanirao uz pomoć redovnih tretmana kod Bašića u „Bambina centru“. One na duši, a bilo je i njih jer zavidni ljudi najteže opraštaju tuđe uspjehe, „liječi“ uz majku i djevojku i na atletskim stazama.

„AK „Atleta“ je moja druga kuća, a to nam je obezbijedio novogradski načelnik Efendić. Totalno sam apolitičan, a za njega mi je dužnost kazati istinu i javno mu se zahvaliti za sve što čini za sportiste u BiH – kazao nam je Redžepagić.
Kontakt telefon „Bambina centra“ na Dobrinji je 061 603 022.

Damir Redžepagić na masaži u Bambina centru

Nagradna akcija „Aure“ i „Bambina centra“: Besplatni tretmani hidžame i masaže

„Bambina centar“ i magazin Aura nagradit će najsretnijeg našeg čitatelja besplatnim tretmanom hidžame, te tri naša čitatelja za besplatne masaže. Dovoljno je da ovaj tekst podijelite na svom zidu. Metodom slučajnog uzorka izabrat ćemo pobjednike i njihova imena objaviti u istom ovom tekstu 20. januara u 17 časova. Sretni dobitnici nakon toga trebaju kontaktirati „Bambina centar“ na broj telefona 061 603 022 i dogovoriti se o terminu svojih nagrada.

Imena sretnih dobitnika:

Sevleta Oruč (hidžama); Adila Vuković (hidžama), Indira Selman-Topalovic, Asmina Sadžak Hadžiahmetović i Sojka Jagodic (masaža).

Svi nagrađeni mogu zakazati direktno termin sa Bambina centrom na Dobrinji. Kontakt telefon je 061 603 022

(aura.ba)